Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Kalusteet koottuna kotiin

Rahoitus

Rahoitusratkaisu

Ecster-kortti: maksuaikaa ja etuja

Ecster-kortti on monipuolinen ja joustava luottokortti, jolla helpotat arkeasi ja mahdollistat unelmiasi. Käytössäsi ovat edulliset maksuaikatarjoukset. Saat kuukausittain uusia etuja ja vinkkejä. Saat Finnair Plus-palkintopisteitä jokaisesta ostosta

Saat maksuaikaa ostoillesi

Normaalissa, arkisessa käytössä saat kaikille kortilla maksamillesi ostoille noin kuukauden edullista maksuaikaa. Ecster-kortilla maksat niin pienet kuin isommatkin ostokset.

Voit käyttää hyväksesi edullisia maksuaikatarjouksia

Tarjoamme tällä hetkellä 6, 12 ja 24 kk korottomat maksuaikatarjoukset. Esim. 2000€ ostos/luottoraja 24 kk maksuajalla: korko 0%, kuukausimaksu 6,08€, kuukausierä 89€, luottohinta 2146€. Kuukausimaksu määräytyy valitun luottorajan mukaan ja veloitetaan kuukausittain.

Jos haluat, voit maksaa ostosi pienemmissä korollisissa kuukausierissä

Laskun saatuasi voit päättää, maksatko kertyneen luottosi pois kerralla tai pienemmissä korollisissa kuukausierissä.

Luotosta peritään kuukausimaksu, joka on 0,01 prosenttia per päivä luottosopimuksen mukaisesta luottorajasta, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa (enintään 12,50 euroa kuukaudessa). Esimerkki: kuukausimaksu

2 000 euron luottorajasta on 6,08 euroa.

Sinulla voi samanaikaisesti olla käytössäsi useampia maksuaikatarjouksia. Voit hyödyntää maksuaikatarjouksia aina halutessasi, oman käyttövarasi puitteissa. Kaikista ostoista saat yhteisen laskun.

Voit maksaa ostoksesi niin Suomessa kuin ulkomailla ja myös netissä

Ulkomailla sinulla on aina tasaraha ja oikea valuutta, kun maksat kortilla. Ostokset veloitetaan kortilta euroissa. Valuuttakurssi on mastercard-järjestelmän käyttämä kyseisen valuutan tukkukurssi. Myyjä voi ostohetkellä tarjota myös mahdollisuutta vahvistaa muun valuutan määräinen ostossumma euroissa. Mikäli valitset tämän vaihtoehdon, Ecster ja mastercard eivät saa tietoa käytettävästä valuuttakurssista.

Ecster on jatkuva luotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 1500 euron käytössä olevalle luottosaldolle on 26,92 % ja maksettava kokonaismäärä 1702,68 euroa. Laskennassa on otettu huomioon kuukausimaksu, joka on 0,01 % luottorajasta päivää kohden, 4,56 euroa kuukaudessa, kuitenkin enintään 150 euroa vuodessa ja nimelliskorko 17,74 % (3/2023). Todellisen vuosikoron laskennassa oletetaan, että luotto myönnetään vuodeksi ensimmäisestä nostosta, jäljellä oleva luoton pääoma ja luottokustannukset tulevat viimeisellä maksuerällä kokonaan maksetuiksi, luotto maksetaan takaisin 12 saman määräisenä 141,89 euron kuukausieränä ja, että luottokustannukset otetaan huomioon nostojen ja pääoman takaisinmaksujen mukaisesti luottosopimuksessa sovitulla tavalla.

Luoton myöntää Ecster AB, sivuliiketoiminta Suomessa, Itämerenkatu 11-13, Helsinki.

Yhteydenottopyyntö

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!