Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Tuotemallisto

Avainsana: Artek kevään 2024 uutuudet

Artek kevään 2024 uutuuksia ovat kiinteäkantiset penkit ja klaffipöytä. Lisäksi tuotantoon palaa useita Aalto-pöytien kokovaihtoehtoja, joita ei ole viime vuosina ollut saatavilla. Tuotantoon palaa puolipyöreä Pöytä 96, Pöytä 80B, Pöytä 80C, Pöytä 84.
E60 jakkara saa kolme uutta linoleumiväriä: pähkinä, oliivi ja savunsininen.

Monikäyttöiset Aalto-pöydät sopivat täydellisesti eri tiloihin ja tarkoituksiin: niiden ääreen on helppo yhdistää erilaisia tuoleja ja penkkejä, ja niistä on saatavana runsaasti eri kokoja, muotoja, korkeuksia ja pintavaihtoehtoja. Vuonna 2024 Artekin valikoima kasvaa uusien pöytäkokojen ja penkkien myötä, sekä klaffipöytä palaa valikoimaan.

Aalto-pöydät sopivat täydellisesti monenlaisiin tiloihin ja tarkoituksiin aina ruokailusta, työskentelyyn, opiskeluun tai leikkimiseen. Pöydät on helppo yhdistää erilaisten istuimien kanssa. Erimuotoisia ja -kokoisia pöytiä voidaan yhdistellä suuremmiksi kokonaisuuksiksi, jotka tarjoavat ratkaisuja kaikenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Pienestä keittiöstä kotitoimistoon, yksinkertaisesta illallisesta suureen perhejuhlaan, ryhmätyötilasta hallituksen kokoukseen.

Väri
Väri
Materiaali
Materiaali
Brändi
Brändi

Näytetään kaikki 11 tulosta

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!