Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Adea Como 186 sohva kangas Orsetto

4,352.00

Comon ystävälliset pyöreät muodot ja selkeä muotoilu kutsuvat istumaan ryhdikkäästi ja mukavasti. Verhoilu Orsetto 011 kankaalla.

Jos haluat muun värin tai eri verhoilun, otathan yhteyttä.

 

Tilaustuote. Arvioitu toimitusaika näkyy kuvauksessa alapuolella.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Modulit M93 + N93
  • Sohvan leveys 186 cm, syvyys 90 cm ja korkeus 79 cm
  • Kiinteä kangasverhoilu, kangas Orsetto 011 (34% viskoosi, 33% akryyli, 17% villa, 8% polyesteri, 4% pellava, 4% puuvilla)
  • Käytössä verhoilussa saattaa esiintyä aaltomaista väljyyttä
  • Como sohvassa 4 modulivaihtoehtoa
  • Como-sohvan moduulivalikoima on yksinkertainen mutta siitä voi rakentaa monipuolisia kokonaisuuksia niin kulmasohvana kuin suorana sohvanakin
  • Como jalka musta
  • Runko: metalliputki/vaneri-runko, jossa Zig zag -jouset. Kylmävaluvaahtomuovipehmuste.
  • Toimitusaika 4-6 viikkoa

Brand

Adea

Adea tunnetaan ajattomista ja raikkaista huonekaluistaan, joissa kauneus ja käyttömukavuus ovat täydellisessä tasapainossa. Hyvä huonekalu on kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat antavat kalusteille muodon, joka pysäyttää kiehtovuudellaan ja täyttää tehtävänsä funktionaalisuudella. Pehmeä huonekalu joustaa ja tukee oikeissa paikoissa. Saumat ja tikkaukset kertovat paljon työnjäljestä, mutta todelliset ominaisuudet tunnistaa vasta käytössä. Laatu, joka jää näkymättömiin, tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä. Hyvä design kestää aikaa ja elämää. Yhtenäisen muotokielen ansiosta kalusteita voi hankkia yksitellen ja ne sopivat aina yhteen. Adean sohvien moduulirakenne joustaa tilan ja käyttötilanteen mukaan, vesipestävät päälliset on huoleton hoitaa ja irtoverhoilun ansiosta kodin ilme uudistuu hetkessä. Adealla on luova ja avara sydän. Adealle välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä sekä ekologinen suunnittelu, valmistus ja kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana ja kauniina myös tuleville sukupolville.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Adea Como 186 sohva kangas Orsetto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!