Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Adora Nest villamatto 170×240

995.00

Ihastuttava Nest-matto on kuin paksuilla puikoilla ja reilulla langalla tehty uniikki kudos. Mattoa reunustava hapsureunus viimeistelee kodikkaan ja lämpimän ilmeen.

Tilaustuote. Arvioitu toimitusaika näkyy kuvauksessa alapuolella.

Avainsanat:

Kuvaus

Ihastuttava Nest-matto on kuin paksuilla puikoilla ja reilulla langalla tehty uniikki kudos. Mattoa reunustava hapsureunus viimeistelee kodikkaan ja lämpimän ilmeen.

  • Materiaali 90% villa, 10% puuvilla
  • Koko 170 x 240 cm
  • Maton hoito: Arjessa villamatto on varsin huoleton. Villa on luontaisesti likaa hylkivä materiaali, kuiduissa itsessään olevien luontaisten rasvojen vuoksi. Perushoidoksi riittää säännöllinen imurointi ja tuuletus. Lumipesua villamatto suorastaan rakastaa! Jos matto kostuu, jätä kuivumaan tasaiselle alustalle. Vältä altistamasta voimakkaalle valolle.

Tahranpoistossa nopea reagointi on aina parasta. Neste kannattaa imeyttää kevyesti painelemalla, jonka jälkeen hellävarainen pesu haalealla vedellä, joko Marseille- tai sappisaippuaa avuksi käyttäen. Voimakasta hankaamista kannattaa välttää, ettei matto huopaannu puhdistettavasta kohdasta. Koko maton pesussa suosittelemme kääntymään ammattitaitoisen mattopesulan puoleen.

Adora on osa Care & Fair organisaatiota, sillä Adora haluaa tukea kestävää kehitystä ja artesaaniosaamista alueilla, joissa matonkudonta on vahva osa perinnettä. Järjestön avulla tuetaan matonkutojaperheitä saamaan parempaa terveydenhuoltoa ja koulutusmahdollisuuksia lapsilleen. Kaikki käsinkudotut ja -solmitut matot valmistetaan Adoran valitsemien kutojien, osaavien artesaanien ja tarkistettujen kutomoiden käsissä. On sanomattakin selvää, että Adoran matot tehdään ilman lapsityövoimaa.

Toimitusaika noin 2 viikkoa.

Lisätiedot

Materiaali

villa

Brand

Adora Oy

Adoran matot valmistuvat intialaisten ja turkkilaisten luottokumppanien osaavissa käsissä, sukupolvelta toiselle siirtynyttä käsityöperinnettä vaalien. Laadukkaat materiaalit punoutuvat kauniiksi matoksi ikiaikaisen artesaanitaidon keinoin, solmu solmulta ja sidos sidokselta. Jokainen matto on kunnianosoitus tuolle artesaaniperinnölle – ja uniikki luomus, joka tuo omistajalleen iloa vuosiksi. Me uskomme, että eettisyyttä ja rehellisyyttä ei pidä unohtaa milloinkaan. Adora tekee yhteistyötä vain luotettavien kumppanien kanssa. Adora on itse valinnut käyttämänsä kutomot, ja paikallinen edustaja varmistaa jatkuvasti, että kaikki valmistajat noudattavat kansainvälisiä eettisiä sääntöjä työssään. Adora on mukana kestävää kehitystä edistävässä Care & Fair -hyväntekeväisyysjärjestössä. Järjestön kautta tuetaan matonkutojaperheitä, jotta niiden lapset saisivat käydä koulua ja kaikilla olisi pääsy terveydenhoitoon. Adoran maton ostaessasi voit olla varma, että tuote on paitsi hyvin tehty, se myös tekee hyvää. Adoran matot tuovat kestävää hyvää oloa niin sinulle kuin tekijällensäkin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Adora Nest villamatto 170×240”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!