Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Dux 6006 jenkkisänky

5,006.0012,286.00

DUX 6006 -sängyssä on käytetty kahta DUX-innovaatiota, jotka yhdessä tarjoavat ihanteellista nukkumamukavuutta. Sängyssä on poikkeuksellisen syvä jousitus DUXin kaksikerroksisen jousijärjestelmän ansiosta. Sen tuhannet toisiinsa liitetyt jouset toimivat dynaamisessa yhteistyössä. Koosta riippuen sängyssä on jopa kuusi Pascal-kasettia, jotka tukevat kehon kolmea mukavuusvyöhykettä: hartiat, lantio ja jalat. Kukin vyöhyke voidaan säätää pehmeäksi, keskikovaksi, kovaksi tai erittäin kovaksi, jolloin sänky voidaan mukauttaa nukkujan yksilöllisiin tarpeisiin.

Kerrothan tilauksen lisätietoja kohdassa jalkojen värin (musta, valkoinen, pyökki, tammi tai mahonki).

 

Avainsanat:

Kuvaus

 • Leveydet 90, 105, 120, 140, 160, 180 ja 210cm
 • Pituudet 200, 210 ja 220cm
 • Parisänkynä ja sinkkusänkynä
 • Kaksijousitetut patjat on valmistettu luonnonlateksista, ja niissä on kaksi 12 cm:n jousikerrosta
 • Jenkkisänky, jossa on käytetty Pascal-kasettijärjestelmää – sängyn mukavuusvyöhykkeet on helposti säädettävissä pehmeästä erittäin kovaan. Perusasetus kaseteissa soft, medium ja firm.
 • Jousien määrä 90 x 200 cm:n sängyssä 1956
 • Patjan korkeus 44 cm
 • Petauspatjavaihtoehdot:
  • Xupport
  • Xupport Plus
  • Xupport Xoft
 • Hinta sisältää 12 cm korkea pyöreä puujalka, värivaihtoehdot: musta, valkoinen, pyökki, tammi ja mahonki. (Jalkasarja/nukkumapaikka 104 €)
 • Parisängyissä hintaan sisältyy runkojen yhdistyshelat (46 €).
 • Esillä myymälässä!
 • Toimitusaika noin 6-8 viikkoa.

 

YKSILÖLLINEN PASCAL-MUKAVUUSVYÖHYKE JÄRJESTELMÄ
Saman vuoteen jakavat ihmiset ovat erilaisia, ja DUXilla se on huomioitu sänkyjen suunnittelussa. Vaihdettavista jousikaseteista koostuvan ainutlaatuisen Pascal-järjestelmämme ansiosta sängyn eri puolet voidaan mukauttaa yksilöllisesti. Tavoitteena on, että kehosi saa optimaalista tukea ja nukut hyvin mukavuudesta tinkimättä.

Kasetit on suunniteltu eri kehotyypeille ja kehon osille sopiviksi. Siksi niiden rakenteessa ei ole otettu huomioon ainoastaan painoa ja pituutta vaan myös hartioiden leveys, lantion koko ja lihaksisto. Sinun alaselkäsi saattaa tarvita enemmän tukea, jotta selkärankasi pysyy oikeassa asennossa, kun taas kumppanisi voi kaivata patjalta enemmän joustavuutta.

Jalat, lantio ja olkapäät tarvitsevat kaikki erilaista tukea. DUX-sängyssä olemme ottaneet sen huomioon, minkä ansiosta tunnet olosi mukavammaksi koko kehosi mitalta. Olkapäiden jousikasetti vähentää verenkiertoa haittaavien painepisteiden muodostumista. Lantion tukikasetti auttaa pitämään selkärangan suorana ja rentona. Jalkaosan kasetti puolestaan kohottaa hieman jalkoja auttaen pitämään selkärangan suorassa ylläpitäen samalla jalkojen verenkiertoa.

 

Lisätiedot

Sängyn koko

90×200, 105×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 180×210, 210×200, 210×210

Petauspatja

Xupport, Xupport Plus, Xupport Xoft

Brand

Dux

Kaikki alkoi Malmössä vuonna 1926, jolloin Efraim Ljung aloitti ensimmäisten jousitettujen patjojen tuotannon Ruotsissa. Neljä Ljungin perheen sukupolvea myöhemmin DUXista on tullut maailmanlaajuinen brändi, jolla on 88 liikettä ympäri maailmaa. Vuodesta 1977 lähtien DUXin hienointa käsityötaitoa, yksinkertaista muotoilua ja laadukkaita materiaaleja on arvostettu myös Yhdysvalloissa. DUXin maine oli levinnyt 90-luvun loppuun mennessä halki Euroopan, ja se voitti brittiläisten sydämet. Vaikka olemme kasvaneet merkittävästi yrityksenä, olemme edelleen perheyritys, joka on ylpeä juuristaan ja perinteistään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dux 6006 jenkkisänky”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!