Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Dux Axion moottorisänky

8,274.0010,559.00

DUX Axion on moottoroitu säätösänky, jossa on kaikki perinteisen DUX-sängyn ominaisuudet. Sen DUX-kaksoisjousijärjestelmä koostuu tuhansista toisiinsa liitetyistä jousista, joita on useassa kerroksessa. Sänky tarjoaa nukkujalle täydellisen yhdistelmän myötäilevyyttä ja tukea. Voit säätää helposti sängyn asentoa käsiohjaimella. Älykäs ja yksinkertainen tekniikka tekee öistäsi (ja päivistäsi) entistä mukavampia.

Avainsanat:

Kuvaus

 • DUX Axion on säädettävä sänky, jonka molempia päitä voidaan nostaa ja laskea. Siinä on kaikki perinteisen DUX-runkosängyn ominaisuudet.
 • Leveydet 90, 105 ja 120 cm. Pituudet 200 ja 210 cm
 • Kaksoisjousitettu patja on valmistettu luonnonlateksista, ja siinä on kaksi jousikerrosta, 9 cm ja 12 cm.
 • Käsiohjain, jossa on hipaisunäppäimet
 • Jousien määrä on 90 x 200 cm:n sängyssä 840
 • Sängyn korkeus 55 cm, sis. jalat
 • Pyöräjalat (12 cm), joista kaksi lukittavia
 • Saatavana sängynpäädyt Astoria, Dante, Royal ja Quadro
 • Saatavana keskikovana
 • Petauspatjavaihtoehdot:
  • Xupport
  • Xupport Plus
  • Xupport Xoft
 • Toimitusaika noin 6-8 viikkoa.

 

Miksi nukut paremmin DUX-sängyssä? Kun kehosi vajoaa niin syvälle patjaan, että se vaimentaa kehosi liikettä, aivosi lähettävät signaalin, jonka voimakkuus riittää herättämään sinut syvästä unesta. Jotta näin ei kävisi, tarvitset syvän unen antavan patjan, joka mukautuu dynaamisesti kehosi liikkeisiin. Mullistava, tieteeseen pohjautuva DUX-patja mukautuu kehosi painoon ja muotoon. Se liikkuu, kun sinä liikut. Se myötäilee kehosi muotoja antaen aktiivista tukea. Laadukas uni DUX-sängyssä parantaa keskittymiskykyä, auttaa tehostamaan päätöksentekoa ja hidastaa ikääntymisprosesseja.

Jousijärjestelmän tärkeä ja usein unohtunut etu on, että sänky on käytännössä ontto. Se mahdollistaa ilmavirtauksen, joka syntyy käyttäjän liikkeiden seurauksena. Virtaava ilma ei ainoastaan siirrä kehon lämmön pois patjasta, vaan se myös tuottaa virtauksen, joka ehkäisee hajujen syntymistä ja torjuu bakteerien ja sienten kasvua.

DUX-sänky koostuu vaihdettavista ja mukautettavista osista. Jokainen osa on vaihdettavissa ja osan voi jopa vaihtaa parempaan. Petauspatjamme ei ole kiinni sängyssä, mikä tuo lisää joustavuutta. Patjan päällisen saa auki vetoketjulla, minkä ansiosta Pascal-järjestelmän kasetit on helppo vaihtaa. Kaksoisjousitetun rungon jousikerrokset toimivat toisistaan riippumatta. Tuloksena on sänky, jonka voi osien kuluessa palauttaa entiseen kuntoonsa. Lisäksi sängyn tasoa voi nostaa uusilla lisävarusteilla ja teknisillä innovaatioilla.

 

Lisätiedot

Koko

90×200, 90×210, 105×200, 105×210, 120×200, 120×210

Petauspatja

Xupport, Xupport Plus, Xupport Xoft

Brand

Dux

Kaikki alkoi Malmössä vuonna 1926, jolloin Efraim Ljung aloitti ensimmäisten jousitettujen patjojen tuotannon Ruotsissa. Neljä Ljungin perheen sukupolvea myöhemmin DUXista on tullut maailmanlaajuinen brändi, jolla on 88 liikettä ympäri maailmaa. Vuodesta 1977 lähtien DUXin hienointa käsityötaitoa, yksinkertaista muotoilua ja laadukkaita materiaaleja on arvostettu myös Yhdysvalloissa. DUXin maine oli levinnyt 90-luvun loppuun mennessä halki Euroopan, ja se voitti brittiläisten sydämet. Vaikka olemme kasvaneet merkittävästi yrityksenä, olemme edelleen perheyritys, joka on ylpeä juuristaan ja perinteistään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dux Axion moottorisänky”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!