Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Dux Dynamic moottorisänky

13,893.0017,132.00

DUX Dynamic yhdistyvät perinteisen DUX-sängyn parhaat puolet ja kaikki nostettavan ja laskettavan sängyn tuomat edut. Valitse käsiohjaimella mieleisesi asento itse. DUX Dynamic toimii luotettavalla matalavolttisella moottorilla. Kolme jousikerrosta takaavat yöunen. Ylimmän kerroksen perustana on Pascal-järjestelmämme, joka muotoutuu vartalon kolmen alueen, hartioiden, selän ja jalkojen mukaan.

 

Avainsanat:

Kuvaus

DUX Dynamic on liukuvasti säädettävä moottoroitu sänky, minkä ansiosta sänky voidaan säätää tarkasti eri asentoihin. Tässä sängyssä on kaikki DUX-jenkkisängyn ominaisuudet.

DUX Dynamic on moottoroitu säätösänky, jolla on kaikki DUX-jenkkisängyn ominaisuudet. Dynamic-sängyn säätö on liukuva, minkä ansiosta sänky voidaan säätää tarkasti eri asentoihin. Sänkyä käytetään luotettavalla matalajännitemoottorilla, ja sen asennon säätö tapahtuu käsiohjaimella. Kolme jousikerrosta takaa erinomaiset yöunet. Päällimmäisessä kerroksessa on Pascal-kasetit, jotka voidaan säätää sopivaksi kehosi kolmelle mukavuusalueelle: hartiat, lantio ja jalat.

 • Leveydet 90, 105 ja 120 cm. Pituudet 200 ja 210 cm
 • Sinkkusänkynä ja parisänkynä
 • Kaksoisjousitettu säätösänky, jonka luonnonlateksiset patjat koostuvat kahdesta 12 cm:n jousikerroksesta
 • Pascal-järjestelmä – helposti säädettävät mukavuusvyöhykkeet pehmeästä, keskikovasta ja kovasta erittäin kovaan
 • Käsiohjain, jossa valaistut hipaisunäppäimet
 • Jousien määrä 90 x 200 cm:n sängyssä 2020
 • Sängyn korkeus 59 cm jalkojen kanssa
 • Pyöräjalat (12 cm), joista kaksi lukittavia
 • Sopivat Dux sängynpäädyt Astoria, Dante, Royal ja Quadro
 • Petauspatjavaihtoehdot:
  • Xupport
  • Xupport Plus
  • Xupport Xoft
 • Esillä myymälässä!
 • Toimitusaika noin 6-8 viikkoa

 

YKSILÖLLINEN PASCAL-MUKAVUUSVYÖHYKE JÄRJESTELMÄ
Saman vuoteen jakavat ihmiset ovat erilaisia, ja DUXilla se on huomioitu sänkyjen suunnittelussa. Vaihdettavista jousikaseteista koostuvan ainutlaatuisen Pascal-järjestelmämme ansiosta sängyn eri puolet voidaan mukauttaa yksilöllisesti. Tavoitteena on, että kehosi saa optimaalista tukea ja nukut hyvin mukavuudesta tinkimättä.

Kasetit on suunniteltu eri kehotyypeille ja kehon osille sopiviksi. Siksi niiden rakenteessa ei ole otettu huomioon ainoastaan painoa ja pituutta vaan myös hartioiden leveys, lantion koko ja lihaksisto. Sinun alaselkäsi saattaa tarvita enemmän tukea, jotta selkärankasi pysyy oikeassa asennossa, kun taas kumppanisi voi kaivata patjalta enemmän joustavuutta.

Jalat, lantio ja olkapäät tarvitsevat kaikki erilaista tukea. DUX-sängyssä olemme ottaneet sen huomioon, minkä ansiosta tunnet olosi mukavammaksi koko kehosi mitalta. Olkapäiden jousikasetti vähentää verenkiertoa haittaavien painepisteiden muodostumista. Lantion tukikasetti auttaa pitämään selkärangan suorana ja rentona. Jalkaosan kasetti puolestaan kohottaa hieman jalkoja auttaen pitämään selkärangan suorassa ylläpitäen samalla jalkojen verenkiertoa.

 

Lisätiedot

Sängyn koko

90×200, 90×210, 105×200, 105×210, 120×200, 120×210

Petauspatja

Xupport, Xupport Plus, Xupport Xoft

Brand

Dux

Kaikki alkoi Malmössä vuonna 1926, jolloin Efraim Ljung aloitti ensimmäisten jousitettujen patjojen tuotannon Ruotsissa. Neljä Ljungin perheen sukupolvea myöhemmin DUXista on tullut maailmanlaajuinen brändi, jolla on 88 liikettä ympäri maailmaa. Vuodesta 1977 lähtien DUXin hienointa käsityötaitoa, yksinkertaista muotoilua ja laadukkaita materiaaleja on arvostettu myös Yhdysvalloissa. DUXin maine oli levinnyt 90-luvun loppuun mennessä halki Euroopan, ja se voitti brittiläisten sydämet. Vaikka olemme kasvaneet merkittävästi yrityksenä, olemme edelleen perheyritys, joka on ylpeä juuristaan ja perinteistään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dux Dynamic moottorisänky”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!