Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Dux Pascal De Lux petauspatja

1,627.003,401.00

Tämä 10 cm:n paksuinen jousitettu petauspatja mahdollistaa vuoteen mukauttamisen nukkujalle sopivaksi. Sen jokainen mukavuusvyöhyke on yksilöllisesti säädettävissä joko pehmeäksi, keskikovaksi, kovaksi tai erittäin kovaksi.

 

Avainsanat:

Kuvaus

  • Leveydet: 80, 90, 105, 120, 140, 160, 180, 210 cm
  • Pituudet: 200, 210, 220 cm
  • Sijauspatjassa on kolme kasettia, vaihtoehtoina soft, medium, firm ja extra firm.
  • Perusasetus on soft, medium ja firm, jos haluat erilaisen setin kasetteja, ilmoitatahan siitä meille tilauksen lisätietoja kohdassa.
  • Luonnonlateksia
  • Syvä tikkaus
  • Päällinen puuvilla- ja polyesterikuitusekoitetta
  • Reunavahvike
  • Paksuus 10 cm
  • Toimitusaika noin 6-7 viikkoa.

 

YKSILÖLLINEN PASCAL-MUKAVUUSVYÖHYKE JÄRJESTELMÄ
Saman vuoteen jakavat ihmiset ovat erilaisia, ja DUXilla se on huomioitu sänkyjen suunnittelussa. Vaihdettavista jousikaseteista koostuvan ainutlaatuisen Pascal-järjestelmämme ansiosta sängyn eri puolet voidaan mukauttaa yksilöllisesti. Tavoitteena on, että kehosi saa optimaalista tukea ja nukut hyvin mukavuudesta tinkimättä.

Kasetit on suunniteltu eri kehotyypeille ja kehon osille sopiviksi. Siksi niiden rakenteessa ei ole otettu huomioon ainoastaan painoa ja pituutta vaan myös hartioiden leveys, lantion koko ja lihaksisto. Sinun alaselkäsi saattaa tarvita enemmän tukea, jotta selkärankasi pysyy oikeassa asennossa, kun taas kumppanisi voi kaivata patjalta enemmän joustavuutta.

Jalat, lantio ja olkapäät tarvitsevat kaikki erilaista tukea. DUX-sängyssä olemme ottaneet sen huomioon, minkä ansiosta tunnet olosi mukavammaksi koko kehosi mitalta. Olkapäiden jousikasetti vähentää verenkiertoa haittaavien painepisteiden muodostumista. Lantion tukikasetti auttaa pitämään selkärangan suorana ja rentona. Jalkaosan kasetti puolestaan kohottaa hieman jalkoja auttaen pitämään selkärangan suorassa ylläpitäen samalla jalkojen verenkiertoa.

 

Lisätiedot

Koko

80×200, 90×200, 90×210, 105×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 180×210, 210×200

Brand

Dux

Kaikki alkoi Malmössä vuonna 1926, jolloin Efraim Ljung aloitti ensimmäisten jousitettujen patjojen tuotannon Ruotsissa. Neljä Ljungin perheen sukupolvea myöhemmin DUXista on tullut maailmanlaajuinen brändi, jolla on 88 liikettä ympäri maailmaa. Vuodesta 1977 lähtien DUXin hienointa käsityötaitoa, yksinkertaista muotoilua ja laadukkaita materiaaleja on arvostettu myös Yhdysvalloissa. DUXin maine oli levinnyt 90-luvun loppuun mennessä halki Euroopan, ja se voitti brittiläisten sydämet. Vaikka olemme kasvaneet merkittävästi yrityksenä, olemme edelleen perheyritys, joka on ylpeä juuristaan ja perinteistään.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dux Pascal De Lux petauspatja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!