Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Artek Jakkara 60 Kontrasti – myynnissä rajoitetun ajan

300.00

Artek juhlistaa 90-vuotiasta 60 jakkaraa uusilla malleilla. Juhlavuoden ensimmäinen erikoisversio on Kontrasti. Tässä mallissa korostuu 60 jakkaran nerokas rakenne. Kunkin massiivikoivujalan päähän sahataan lovet, joihin liimataan viilut. Tämä mahdollistaa massiivipuun taivuttamisen haluttuun L-muotoon. Kontrastijakkarassa lämpökäsitelty, tummempi viilu muotoutuu taivutusprosessissa korostamaan tätä upeaa innovaatiota. Sama tummempi viilu näkyy myös istuimessa, johon on taloudellisesti käytetty jalkojen leikkuusta jäänyt materiaali. Jakkara 60 valmistetaan yhä kokonaan suomalaisesta koivusta ilman monimutkaisia liitoksia aivan niin kuin 1930-luvullakin Kontrasti kertoo vastuullisesta puunkäytöstä ja kokonaisvaltaisen suunnittelun eduista.

Artek myöntää uudelle 60 jakkarallesi elinikäisen takuun!

 

Vain 2 varastossa

Kuvaus

  • Juhlavuoden kunniaksi Artek myöntää elinikäisen takuun 60 jakkaralle: Lue lisää: Artek Jakkara 60 elinikäinen takuu
  • Jakkara 60 on ollut tuotannossa 90 vuotta. Sen ajaton muotokieli ja vankka rakenne ovat osoittaneet, että jakkara 60 on tehty kestämään.
  • Istuimen halkaisija 38 cm , korkeus 44 cm
  • Materiaali suomalainen koivu
  • Jalat lakattu luonnonvärinen, istuin koivuviilu, kontrastinväriset viilut
  • Myynnissä 31.12.2023 asti
  • Kontrasti saatavana vielä niin kauan, kun tuotetta rittää!
  • Toimitusaika: varastosta 1-3 päivää

Lisätiedot

väri

koivu

Brand

Artek

Nuoret idealistit Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935 “harjoittaakseen huonekalujen kauppaa sekä edistääkseen näyttelyiden avulla ja muulla tavoin nykyaikaista asuntokulttuuria”. Yhä tänä päivänä Artek tunnetaan yhtenä nykyaikaisen muotoilun innovatiivisimmista toimijoista, joka luo tulevaisuuden polkuja muotoilun, arkkitehtuurin ja taiteen alueilla sekä niiden risteyksissä. Artekin kokoelma koostuu huonekaluista, valaisimista ja sisustustuotteista, joita ovat suunnitelleet suomalaiset mestarit ja johtavat kansainväliset muotoilijat. Ne edustavat selkeyttä, käytännöllisyyttä ja runollista yksinkertaisuutta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Artek Jakkara 60 Kontrasti – myynnissä rajoitetun ajan”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *