Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Artek Jakkara E60 Villi

290.00

UUTUUS! E60 Jakkara Villi on valmistettu villikoivusta, jossa koivupuun luonnollinen vaihtelu, kuten oksakohdat, hyönteisten jättämät jäljet sekä tummempi ydinpuu, saavat näkyä.

Tilaustuote. Arvioitu toimitusaika näkyy kuvauksessa alapuolella.

Kuvaus

  • Korkeus 44 cm ja leveys 38 cm
  • Valmistettu villikoivusta, jossa koivupuun luonnollinen vaihtelu, kuten oksakohdat, hyönteisten jättämät jäljet sekä tummempi ydinpuu, saavat näkyä.
  • Jalat villikoivua, istuin koivuviilu
  • Pinottava
  • Jakkara E60 on saatavana useassa eri värissä, myös istuin verhoiltuna
  • Toimitusaika noin 2-4 viikkoa

 

Alvar Aallon 1934 suunnittelema jakkara E60 on mitä olennaisin kaluste, joka sopii niin istuimeksi, pöydäksi, säilytyspaikaksi kuin alustaksikin. Rento ja tutunoloinen jakkara E60 sopii yhtä hyvin kotiin, julkiseen tilaan kuin oppilaitokseenkin. Jalat kiinnittyvät suoraan istuimen alapintaan ilman sen kummempia liitoksia. Muotonsa ansiosta jakkaran voi pinota tilaa säästäväksi kierretorniksi.

Lisätiedot

väri

koivu

Materiaali

koivu

Brand

Artek

Nuoret idealistit Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935 “harjoittaakseen huonekalujen kauppaa sekä edistääkseen näyttelyiden avulla ja muulla tavoin nykyaikaista asuntokulttuuria”. Yhä tänä päivänä Artek tunnetaan yhtenä nykyaikaisen muotoilun innovatiivisimmista toimijoista, joka luo tulevaisuuden polkuja muotoilun, arkkitehtuurin ja taiteen alueilla sekä niiden risteyksissä. Artekin kokoelma koostuu huonekaluista, valaisimista ja sisustustuotteista, joita ovat suunnitelleet suomalaiset mestarit ja johtavat kansainväliset muotoilijat. Ne edustavat selkeyttä, käytännöllisyyttä ja runollista yksinkertaisuutta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Artek Jakkara E60 Villi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!