Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Woodnotes penkki neliö

603.00626.00

Design Ulla Koskinen. Vankat Woodnotes-penkit edustavat ajatonta muotoilua. Verhoilu Sand-paperinarupuuvillakankaalla. Kaksi kokovaihtoehtoa.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Kokovaihtoehdot 40 x 40 cm ja 50 x 50 cm
  • Korkeus 43 cm
  • Penkissä on puinen runko
  • Verhoilu Sand-paperinarupuuvillakankaalla. Sand-kangas on likaahylkivyyskäsitelty.
  • Vaihtoehtoinen verhoilukangas on Das-kangas (50% PP, 31% polyesteri, 19% puuvilla). Mahdollisuus valita verhoilu myös Kvadratin Steelcut Trio 3 ja Hallingdal kankaista – otathan yhteyttä, jos nämä vaihtoehdot kiinnostavat!
  • Penkissä nappijalat
  • Saatavana myös Woodnotes penkki pyöreä
  • Toimitusaika noin 4-6 viikkoa

Lisätiedot

Koko

40×40, 50×50

vaihtoehto

Sand 25611 valkoinen, Sand 25615 valkoinen/luonnonvärinen, Sand 256151 kitti/valkoinen, Sand 256159 kitti/musta, Sand 25655 luonnonvärinen, Sand 25659 luonnonvärinen/musta, Sand 25699 musta

Brand

Woodnotes

Woodnotes on tinkimättömästä linjastaan kansainvälisesti tunnettu suomalainen designyritys, joka tuottaa sisustustuotteita paperinarun luonnollisen kauneuden inspiroimana koteihin ja julkisiin tiloihin. Woodnotes on suomalainen designyritys, jonka tekstiilitaiteilija Ritva Puotila ja hänen poikansa Mikko Puotila perustivat vuonna 1987. Yritys on edelleen perustajiensa omistuksessa. Woodnotesin-tuotteiden alkuperäisenä ideana oli yhdistää karun suomalaisen luonnon inspiroima taiteellinen luovuus arvokkaaseen käsityötaitoon ja kehittyneeseen teknologiaan hyödyntäen suomalaisia perusraaka-aineita, puuta ja paperia. Woodnotes alkoi käyttää paperinarua käyttötekstiileissa modernilla tavalla ensimmäisenä yrityksenä maailmassa. Ritva Puotila ryhtyi käyttämään paperinarua materiaalin ainutlaatuisten ominaisuuksien ja luonteenpiirteiden vuoksi, ei vaihtoehtona muille materiaaleille. Woodnotes-kokoelma, joka on kasvanut vuosien kuluessa paperinarumatoista kokonaisvaltaiseksi konseptiksi, laajentuu vuosittain uusilla, käytännöllisillä ja kekseliäillä tuotteilla. Woodnotes-tuotteet tunnetaan kansainvälisesti tyylikkäästä designistaan ja korkeasta laadustaa. Tällä hetkellä Woodnotesin tuotannosta 70% suuntautuu vientiin yli 40 eri maahan. Woodnotesin tuotteita löytyy maailman johtavimpien sisustus- ja designliikkeiden valikoimista. Woodnotesin tuotteet ovat voittaneet lukuisia kansainvälisiä palkintoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Woodnotes penkki neliö”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!