Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Woodnotes penkki pyöreä

990.001,802.00

Design Ulla Koskinen. Vankat Woodnotes-penkit edustavat ajatonta muotoilua. Verhoilu Sand-paperinarupuuvillakangas. Kolme kokovaihtoehtoa.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Pyöreät penkit koot: Ø60, Ø90, Ø120
  • Korkeus 43 cm
  • Woodnotes-penkit on verhoiltu Sand-paperinarupuuvillakankaalla. Sand-kangas on likaahylkivyyskäsitelty.
  • Vaihtoehtoinen verhoilukangas on Das-kangas (50% PP, 31% polyesteri, 19% puuvilla). Mahdollisuus valita verhoilu myös Kvadratin Steelcut Trio 3 ja Hallingdal kankaista- otathan yhteyttä, jos nämä vaihtoehdot kiinnostavat!
  • Penkeissä on puinen runko ja ne toimitetaan puujaloilla (koivu) tai metallijaloilla, korkeus 5 cm.
  • Koossa Ø60 on aina nappijalat
  • Puujaloista on valittavana puun väri (koivu) tai musta (petsattu) – ilmoitathan tilauksen lisätietoja kohdassa, minkä jalan valitset!
  • Toimitusaika noin 4-6 viikkoa

 

Lisätiedot

Koko

Ø90, Ø120, Ø60

vaihtoehto

Sand 25611 valkoinen, Sand 25615 valkoinen/luonnonvärinen, Sand 256151 kitti/valkoinen, Sand 256159 kitti/musta, Sand 25655 luonnonvärinen, Sand 25659 luonnonvärinen/musta, Sand 25699 musta

Brand

Woodnotes

Woodnotes on tinkimättömästä linjastaan kansainvälisesti tunnettu suomalainen designyritys, joka tuottaa sisustustuotteita paperinarun luonnollisen kauneuden inspiroimana koteihin ja julkisiin tiloihin. Woodnotes on suomalainen designyritys, jonka tekstiilitaiteilija Ritva Puotila ja hänen poikansa Mikko Puotila perustivat vuonna 1987. Yritys on edelleen perustajiensa omistuksessa. Woodnotesin-tuotteiden alkuperäisenä ideana oli yhdistää karun suomalaisen luonnon inspiroima taiteellinen luovuus arvokkaaseen käsityötaitoon ja kehittyneeseen teknologiaan hyödyntäen suomalaisia perusraaka-aineita, puuta ja paperia. Woodnotes alkoi käyttää paperinarua käyttötekstiileissa modernilla tavalla ensimmäisenä yrityksenä maailmassa. Ritva Puotila ryhtyi käyttämään paperinarua materiaalin ainutlaatuisten ominaisuuksien ja luonteenpiirteiden vuoksi, ei vaihtoehtona muille materiaaleille. Woodnotes-kokoelma, joka on kasvanut vuosien kuluessa paperinarumatoista kokonaisvaltaiseksi konseptiksi, laajentuu vuosittain uusilla, käytännöllisillä ja kekseliäillä tuotteilla. Woodnotes-tuotteet tunnetaan kansainvälisesti tyylikkäästä designistaan ja korkeasta laadustaa. Tällä hetkellä Woodnotesin tuotannosta 70% suuntautuu vientiin yli 40 eri maahan. Woodnotesin tuotteita löytyy maailman johtavimpien sisustus- ja designliikkeiden valikoimista. Woodnotesin tuotteet ovat voittaneet lukuisia kansainvälisiä palkintoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Woodnotes penkki pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!