Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Artek Kori lattiavalaisin UUTUUS

698.00

Suunnittelija TAF Studio 2023. Kapea Kori-lattiavalaisin heijastaa Kori-sarjan uniikin ”valokori”-elementin kautta häikäisemättömän valokeilan ylöspäin ja pehmeää epäsuoraa hajavaloa alaspäin laajemmalle alueelle, joten se sopii täydellisesti lukuvaloksi. Juuri sopivan korkuinen Kiinnostava ja helposti siirreltävä Kori-lattiavalaisin luo tilaan tunnelmallista kohdevaloa, ja sen korkeus on mitoitettu tarkasti sopimaan nojatuolien ääreen. Lattiavalaisin on saatavana sekä tyylikkään mattavalkoisena että kirkkaan mattaoranssina.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Kompakti lattiavalaisin toimii tunnelma- tai lukuvalona
  • Korkeus 115 cm, leveys 12 cm, jalustan leveys 22 cm
  • Värit valkoinen ja oranssi
  • Jalusta ja varsi teräs
  • Varjostin valettu kierrätysalumiini
  • Johdon pituus 2,7 m
  • Valonlähde E27
  • Valmistettu Italiassa
  • Toimitusaika noin 2-3 viikkoa

 

Artek esittelee uuden Kori-valaisinsarjan, jonka on suunnitellut tukholmalainen TAF Studio. Oivaltavaan ”valokori”-elementtiin perustuvan Kori-sarjan valaisinten hienostunut vaikutelma syntyy suoran ja epäsuoran valon yhdistelmästä. Kuten lehvistön läpi siivilöityvä auringonvalo, Kori-valaisinten valo on pehmeää hajavaloa, joka luo miellyttävän lämpimän tunnelman tukien samalla tilan käyttötarkoitusta. Modulaarinen, hillityn kaunis ja veistoksellinen tuotesarja soveltuu moniin eri käyttötarkoituksiin sisältäen kolme erilaista riippuvalaisinta, lattiavalaisimen ja pöytävalaisimen.
Valaisimien “valokori”-elementti on valmistettu 100% kierrätetystä alumiinista. Kori-valaisimet on viimeistelty syvän mattavalkoisella korkealaatuisella jauhemaalilla. Melkein posliinimainen pinnoite on luja ja UV-kestoltaan parempi kuin tavallinen jauhemaalaus. Kori-lattiavalaisin ja -pöytävalaisin on saatavilla myös kirkkaan oranssina. Sarjan valaisimet valmistetaan Italiassa.

Lisätiedot

Väri

oranssi, valkoinen

Brand

Artek

Nuoret idealistit Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935 “harjoittaakseen huonekalujen kauppaa sekä edistääkseen näyttelyiden avulla ja muulla tavoin nykyaikaista asuntokulttuuria”. Yhä tänä päivänä Artek tunnetaan yhtenä nykyaikaisen muotoilun innovatiivisimmista toimijoista, joka luo tulevaisuuden polkuja muotoilun, arkkitehtuurin ja taiteen alueilla sekä niiden risteyksissä. Artekin kokoelma koostuu huonekaluista, valaisimista ja sisustustuotteista, joita ovat suunnitelleet suomalaiset mestarit ja johtavat kansainväliset muotoilijat. Ne edustavat selkeyttä, käytännöllisyyttä ja runollista yksinkertaisuutta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Artek Kori lattiavalaisin UUTUUS”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!