Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Louis Poulsen Keglen lattiavalaisin

895.00

Lattiavalaisimen erottuvassa kartiomaisessa varjostimessa on sisäänrakennettu kaareva häikäisysuoja. Se takaa miellyttävän ja häikäisemättömän, alaspäin suunnatun valon. Varsi yhdistyy häikäisysuojavarjostimeksi, joka taittuu sisäänpäin luoden kauniin orgaanisen geometrian. Varjostimen yläosassa olevan yhtenäisen, huomaamattoman aukon kautta heijastuu myös pehmeää valoa ylöspäin, mikä luo täydellisen tunnelman. Kaksi väriä.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Leveys 40 cm, korkeus 138 cm ja syvyys 40 cm
  • Värit valkoinen ja musta
  • Valonlähde LED 2700-2000K D2W 8.5W, Lumen: 541
  • Varjostin ja jalusta ja varsi alumiinia
  • Johdon pituus 2,3 m
  • Katkaisija jalustassa
  • Portaaton himmennys
  • Valaisimessa on integroitu, energiaa säästävä LED-valonlähde.
  • Integroitu muistitoiminto varmistaa, että lamppu palaa viimeisimpään säädettyyn luumentehoonsa, kun virta on katkaistu ja palautettu.
  • Toimitusaika noin 6-8 viikkoa

Tuotteen tarina: BIG Ideas loi Keglenin yhteistyössä Louis Poulsenin kanssa vuonna 2017. Tavoitteena oli luoda yksinkertainen mutta ainutlaatuinen valaisin, jossa on keskitytty geometriaan ja valon olemukseen. Louis Poulsen ja BIG Ideas aloittivat yhteistyönsä kehittämällä riippuvalaisimen Blåvandissa sijaitsevalle Tirpitz-museolle, jonka rakennuksen BIG suunnitteli Varde-museoille. Tirpitz-museo avattiin vuonna 2017, ja riippuvalaisimen särmikäs, galvanoitu pinta kiteyttää museon hienovaraisen mutta voimakkaan arkkitehtuurin, joka sulautuu Länsi-Jyllannin dyynimaisemaan. Louis Poulsenin ja BIG Ideasin taiteellinen ja tekninen valaistusyhteistyö ei päättynyt tähän, vaan yksinkertaisen geometriansa ansiosta mihin tahansa tilaan kauniisti sopivaa Keglen-tuoteperhettä on kehitetty entisestään. Keglen-valaisimen suunnittelussa tavoitteena oli luoda systemaattinen muotoilukieli, joka tarjoaisi mahdollisuuden useille erilaisille valaistustypologioille. Toisin sanoen Bjarke Ingels, Jakob Lange ja BIG Ideasin suunnittelutiimi halusivat luoda valaisintuoteperheen, jonka eri kokoisissa valaisimissa on yhtenäiset ominaisuudet ja design-yksityiskohdat mutta joilla on omat yksilölliset persoonallisuutensa. “Geometrisissa ja metallisissa varjostimissa on lasista valmistettu pehmeä, orgaaninen valonlähdepesä, joka muistuttaa vesipisaraa. Pöytä- ja lattiaversioissa lasinen valonlähdepesä yhdistyy valaisimen varteen ja kiertyy sen ympärille orgaanisesti luoden mielikuvan nesteen pintajännityksestä”, painottavat Jakob Lange ja Bjarke Ingels. Keglen Lattia perustuu samaan tuoteperheeseen kuin Ø400 Keglen Riippu. Muotoilu perustuu samaan varjostimeen, jossa varsi yhdistyy pohjan häikäisysuojaan ja taittaa sen sisäänpäin kauniin orgaanisen geometrian luomiseksi, kuten Keglen Pöytä -valaisimissa. Varsi ja jalusta on suunniteltu yhtä graafisiksi ja pelkistetyiksi kuin kartionmuotoinen varjostin.

Lisätiedot

Väri

musta, valkoinen

Brand

Louis Poulsen

Louis Poulsenin tavoitteena on aina ollut valaisimien suunnittelun lisäksi myös valon muokkaaminen ja miellyttävän ilmapiirin luominen, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Valon muoto luo tilan, ja Louis Poulsenin tuotteet sopivat harmonisesti määrittämäänsä tilaan – epäsuorana, pehmeänä ja kutsuvana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Louis Poulsen Keglen lattiavalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!