Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Himmee Toad pöytävalaisin

349.00

Design Timo Niskanen. Toad on ympärivalaiseva pöytävalaisin. Suupuhallettu opaalilasinen valaisinkupu antaa kauniin ja pehmeän valon ympärilleen. Valaisimen kaunis tamminen jalkaosa on osoitus puusepän kädentaidoista parhaimmillaan! Kokonaisuuden viimeistelee tyylikäs kangasjohto.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Nimensä Toad on saanut Super Marion sienikaverista Toadista! Toad on sympaattinen olento, joka luo seesteisen tunnelman ympärilleen!
  • Suupuhallettu opaalilasinen valaisinkupu.
  • Jalka on valmistettu muotopuristetusta tammesta.
  • Valokatkaisija tekstiilipäällysteisessä virtajohdossa.
  • E14-lampunkanta.
  • Värit luonnonväri tammi ja musta
  • Varastosta 1-3 päivää, tilastuotteen toimitusaika 1-2 viikkoa

Lisätiedot

Väri

musta, tammi

Materiaali

lasi, tammi

Brand

Himmee

Timo Niskanen perusti Himmeen vuonna 2014 intohimosta valoon ja muotoiluun. Muotoilufilosofian keskiössä ovat ajattomuus, helppokäyttöisyys ja laadukkaat materiaalit. Timolle valaisimet ovat kuin pieniä veistoksia. Himmeen perustajana ja suunnittelijana hän nauttii ilmaisunvapaudesta, sillä valaisinsuunnittelu antaa tilaisuuden toteuttaa muotoilullisia visioita kestävällä tavalla. Tärkeintä valaisimessa on se, että se valaisee niin kuin pitääkin – mutta esineen on oltava kaunis katsoa myös silloin, kun se on pois päältä. Kun laadukkaista materiaaleista tyylikkäästi valmistettu valaisin ei noudata ohimeneviä trendejä, muotoilu ei koskaan näytä vanhanaikaiselta. Valaisin kestää aikaa, käyttöä ja muuttuvia muotivirtauksia. Meille pohjoisilla leveyspiireillä eläville valo on arjessa läsnä aina. Talvella kaamoksen keskellä valoa on vain rajallisesti, kun taas kesäisin valoa on riittämiin ympäri vuorokauden. Näissä ainutlaatuisissa olosuhteissa meistä on muovautunut valon asiantuntijoita. Pimeänä aikana tarvitsemme ja kaipaamme laadukasta ja kaunista valaistusta. Hyvä valaistus auttaa luomaan erilaisia tunnelmia niin ympäristöön kuin mielialoihimme. Kahden hengen pienyrityksessä Niskanen ja hänen vaimonsa Hanna Valli huolehtivat kaikesta aina tuotteiden kokoamisesta toimitukseen sekä markkinoinnista ja myynnistä. Yritys toimii Helsingin Vallilassa luovien toimijoiden suosimalla entisellä teollisuusalueella.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Himmee Toad pöytävalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!