Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Louis Poulsen Keglen pöytävalaisin

455.00

Design Jakob Lange – BIG Ideas. Pöytävalaisimen erottuvassa kartionmuotoisessa varjostimessa on sisäänrakennettu kaareva häikäisysuoja. Se takaa miellyttävän ja häikäisemättömän, alaspäin suunnatun valon. Varsi yhdistyy häikäisysuojavarjostimeksi, joka taittuu sisäänpäin luoden kauniin orgaanisen geometrian. Varjostimen yläosassa olevan yhtenäisen, huomaamattoman aukon kautta heijastuu myös pehmeää valoa ylöspäin, mikä luo täydellisen tunnelman.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Tämä tuote on EU:n RoHS-direktiivien 2011/65 ja 2015/863 vaatimusten mukainen. Tämä tuote on suunniteltu siten, että se on kokonaan purettavissa ja käytettävissä uudelleen. Louis Poulsen kuuluu ELRETUR-järjestöön, joka varmistaa elektroniikkajätteen (WEEE) uudelleenkäytön koko Euroopassa.
  • Varjostin, jalusta ja varsi alumiinia
  • Värit musta ja valkoinen
  • Johdon pituus 2,3 m
  • Katkaisija jalustassa
  • Portaaton himmennys
  • Leveys 17,5 cm, korkeus 44 cm
  • Kiinteä LED valonlähde
  • Keglen saatavana myös riippu-, lattia- ja seinävalaisimena
  • Toimitusaika noin 2-4 viikkoa

 

Tuotteen tarina: BIG Ideas loi Keglenin yhteistyössä Louis Poulsenin kanssa vuonna 2017. Tavoitteena oli luoda yksinkertainen mutta ainutlaatuinen valaisin, jossa on keskitytty geometriaan ja valon olemukseen. Louis Poulsen ja BIG Ideas aloittivat yhteistyönsä kehittämällä riippuvalaisimen Blåvandissa sijaitsevalle Tirpitz-museolle, jonka rakennuksen BIG suunnitteli Varde-museoille. Tirpitz-museo avattiin vuonna 2017, ja riippuvalaisimen särmikäs, galvanoitu pinta kiteyttää museon hienovaraisen mutta voimakkaan arkkitehtuurin, joka sulautuu Länsi-Jyllannin dyynimaisemaan. Louis Poulsenin ja BIG Ideasin taiteellinen ja tekninen valaistusyhteistyö ei päättynyt tähän, vaan yksinkertaisen geometriansa ansiosta mihin tahansa tilaan kauniisti sopivaa Keglen-tuoteperhettä on kehitetty entisestään. Keglen-valaisimen suunnittelussa tavoitteena oli luoda systemaattinen muotoilukieli, joka tarjoaisi mahdollisuuden useille erilaisille valaistustypologioille. Toisin sanoen Bjarke Ingels, Jakob Lange ja BIG Ideasin suunnittelutiimi halusivat luoda valaisintuoteperheen, jonka eri kokoisissa valaisimissa on yhtenäiset ominaisuudet ja design-yksityiskohdat mutta joilla on omat yksilölliset persoonallisuutensa. “Geometrisissa ja metallisissa varjostimissa on lasista valmistettu pehmeä, orgaaninen valonlähdepesä, joka muistuttaa vesipisaraa. Pöytä- ja lattiaversioissa lasinen valonlähdepesä yhdistyy valaisimen varteen ja kiertyy sen ympärille orgaanisesti luoden mielikuvan nesteen pintajännityksestä”, painottavat Jakob Lange ja Bjarke Ingels. Keglen Pöytä perustuu samaan tuoteperheeseen kuin Ø175 Keglen Riippuvalaisin. Muotoilu perustuu samaan varjostimeen, jossa varsi yhdistyy pohjan häikäisysuojaan ja taittaa sen sisäänpäin kauniin orgaanisen geometrian luomiseksi. Pöytävalaisin on saatavana jalusta- tai tappiasennuksella. Se sopii hyvin työ- ja opiskeluympäristöihin. Keglen Pöytä tarjoaa graafista ja pelkistettyä estetiikkaa kartionmuotoisella varjostimellaan, joka tarjoaa täydellisen tunnelman. Katkaisija ja himmennin sijaitsevat jalustassa tai tapissa. Jalustassa johto tulee ulos sivusta ja kulkee pystysuunnassa tapin läpi. Keglen Pöytä on saatavana mustana tai valkoisena himmeällä, märkämaalatulla viimeistelyllä, joka saa aikaan valon liikkeen sekä heijastuksia ympäristöstä päiväaikaan, jolloin valaisin on pois päältä.

Lisätiedot

Väri

musta, valkoinen

Brand

Louis Poulsen

Louis Poulsenin tavoitteena on aina ollut valaisimien suunnittelun lisäksi myös valon muokkaaminen ja miellyttävän ilmapiirin luominen, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Valon muoto luo tilan, ja Louis Poulsenin tuotteet sopivat harmonisesti määrittämäänsä tilaan – epäsuorana, pehmeänä ja kutsuvana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Louis Poulsen Keglen pöytävalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!