Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Louis Poulsen Keglen seinävalaisin

485.00

Design Jakob Lange – BIG Ideas. Seinävalaisimen erottuvassa kartionmuotoisessa varjostimessa on sisäänrakennettu kaareva häikäisysuoja. Se takaa miellyttävän ja häikäisemättömän valaistuksen. Varjostimen yläosassa olevan yhtenäisen, huomaamattoman aukon kautta heijastuu myös pehmeää valoa ylöspäin, mikä luo täydellisen tunnelman. Valaisin voidaan asentaa alaspäin suuntaamaan valoa tai ylöspäin epäsuoraa valaistusratkaisua varten.

Avainsanat:

Kuvaus

 • Leveys 17,6 cm, korkeus 14,2 cm ja halkaisija 18,9 cm
 • Värti musta ja valkoinen
 • Kiinteä valonlähde LED 2700-2000K D2W 8.5W, Lumen: 457
 • Varjostin ja seinärasia alumiinia
 • Johdon pituus 2,4 m
 • Katkaisija seinärasiassa
 • Portaaton himmennys
 • Asennus johdolla ja pistotulpalla tai kiinteään kytkentään
 • Päätä voi kääntää +/- 45° sivuttain
 • Valaisimessa on integroitu, energiaa säästävä LED-valonlähde.
 • Mahdollisuus poistaa virtakytkin käytöstä.
 • Integroitu muistitoiminto varmistaa, että lamppu palaa viimeisimpään säädettyyn luumentehoonsa, kun virta on katkaistu ja palautettu.
 • Toimitusaika väristä riippuen 2 viikosta eteenpäin

Tuotteen tarina: BIG Ideas loi Keglenin yhteistyössä Louis Poulsenin kanssa vuonna 2017. Tavoitteena oli luoda yksinkertainen mutta ainutlaatuinen valaisin, jossa on keskitytty geometriaan ja valon olemukseen. Louis Poulsen ja BIG Ideas aloittivat yhteistyönsä kehittämällä riippuvalaisimen Blåvandissa sijaitsevalle Tirpitz-museolle, jonka rakennuksen BIG suunnitteli Varde-museoille. Tirpitz-museo avattiin vuonna 2017, ja riippuvalaisimen särmikäs, galvanoitu pinta kiteyttää museon hienovaraisen mutta voimakkaan arkkitehtuurin, joka sulautuu Länsi-Jyllannin dyynimaisemaan. Louis Poulsenin ja BIG Ideasin taiteellinen ja tekninen valaistusyhteistyö ei päättynyt tähän, vaan yksinkertaisen geometriansa ansiosta mihin tahansa tilaan kauniisti sopivaa Keglen-tuoteperhettä on kehitetty entisestään. Keglen-valaisimen suunnittelussa tavoitteena oli luoda systemaattinen muotoilukieli, joka tarjoaisi mahdollisuuden useille erilaisille valaistustypologioille. Toisin sanoen Bjarke Ingels, Jakob Lange ja BIG Ideasin suunnittelutiimi halusivat luoda valaisintuoteperheen, jonka eri kokoisissa valaisimissa on yhtenäiset ominaisuudet ja design-yksityiskohdat mutta joilla on omat yksilölliset persoonallisuutensa. “Geometrisissa ja metallisissa varjostimissa on lasista valmistettu pehmeä, orgaaninen valonlähdepesä, joka muistuttaa vesipisaraa. Pöytä- ja lattiaversioissa lasinen valonlähdepesä yhdistyy valaisimen varteen ja kiertyy sen ympärille orgaanisesti luoden mielikuvan nesteen pintajännityksestä”, painottavat Jakob Lange ja Bjarke Ingels. Keglen Seinä perustuu samaan tuoteperheeseen kuin Ø175 Keglen Riippu. Muotoilu perustuu samaan varjostimeen, joka on sellaisessa kulmassa, että kartion sivun ja seinän välille muodostuu samansuuntainen linja. Kulma ei ainoastaan tuo hyvin pelkistettyä arkkitehtonista tuntumaa. Se myös mahdollistaa valon työntämisen poispäin seinästä. Kaareva häikäisysuoja paljastaa osan varjostimen sisäpuolesta vähentäen samalla mahdollista häikäisyä. Keglen Seinä voidaan kiinnittää siten, että se suuntaa valon alaspäin tai ylöspäin. Lampunvarjostin on säädettävissä, ja sitä voidaan kääntää 45 astetta kummallekin puolelle suuntaamaan valoa sinne, missä sitä tarvitaan. Katkaisija ja himmennin on sijoitettu jalustaan. Jalustassa johto tulee ulos sivusta tai valaisin voidaan asentaa suoraan pistorasiaan.

Lisätiedot

Väri

musta, valkoinen

Brand

Louis Poulsen

Louis Poulsenin tavoitteena on aina ollut valaisimien suunnittelun lisäksi myös valon muokkaaminen ja miellyttävän ilmapiirin luominen, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Valon muoto luo tilan, ja Louis Poulsenin tuotteet sopivat harmonisesti määrittämäänsä tilaan – epäsuorana, pehmeänä ja kutsuvana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Louis Poulsen Keglen seinävalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!