Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Tuotemallisto

Brand: Vaarnii

Vuonna 2021 perustettu suomalainen huonekaluyritys Vaarnii valmistaa kalusteita ja valaisimia suomessa, kotimaisesta männystä. Kaikissa Vaarniin tuotteissa näkyy sekä tekijöidensä kädenjälki että materiaalille ominaiset piirteet, joita on tarkoituksella hyödynnetty ja korostettu myös kalusteiden muotoilussa. Lopputulos on erottuva kokoelma, jossa hienostuneet yksityiskohdat yhdistyvät brutaaliin estetiikkaan.

Vaarniilla on vahva arvopohja: rehellinen lähestymistapa sanelee yrityksen toimintatavan, kuten läpinäkyvyyden valmistuksessa, pakkaamisessa, kuljettamisessa ja myynnissä. Rehellisyys ohjaa myös Vaarniin estetiikkaa. Vaarnii-tuotteet on suunniteltu kestämään: ne
ovat lujatekoisia, kestävät vuosikymmenten käytön ja ikääntyvät arvokkaasti. Yritys on valinnut hyödyntää paikallisia resursseja – niin materiaaleja kuin ihmisiäkin. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen Vaarnii-mallisto on valmistettu tietystä luonnonmateriaalista paikallisilla tehtailla, paikallista käsityöosaamista hyödyntäen. Vaarniin ensimmäisessä tuotemallistossa yhdistyvät metsässä luonnollisesti kasvanut, kotimainen mänty ja suomalainen puuntyöstämisen ammattitaito.

 

Väri
Väri
Materiaali
Materiaali
Brändi
Brändi

Näytetään kaikki 3 tulosta

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!