Myymälässä mallikalusteet vähintään -20% 1.6. asti
Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Majore matto design Hanna Korvela

2,216.004,748.00

Majore on tuftattu nukkamatto puhtaasta uudesta villasta ja pellavasta. Aukileikkaamaton korkea nukkapinta on eloisa ja pehmoinen. Useita värejä ja kokoja.

Olethan yhteydessä, jos haluat oman koon.

 

Kuvaus

  • Nukkamatto sijoitetaan usein kodin arvokkaimpiin tiloihin, missä se on taustana muulle sisustukselle. Sen on annettava sijaa sisustajan mielikuvitukselle.
  • Nukan korkeus 25/15 mm (lenkki)
  • Materiaali 80% uusi villa, 20% pellava
  • Sisältää likaahylkivyyskäsittelyn
  • Verkkokaupsta tilattavissa vakiokokoja
  • Matot saatavana myös  mittatilauksesta, maksimileveys on 400 cm ja maksimipituus on 900 cm – otathan yhteyttä, jos haluat oman koon.
  • Neliöhinta 791 €
  • Pyöreä muoto mahdollinen
  • Kokotoleranssi +/- 2 %
  • Toimitusaika noin 6-8 viikkoa

Lisätiedot

Koko

140×200, 170×240, 200×300

vaihtoehto

musta, opal, opsidian, quartz, ruskea, vaaleanruskea

Brand

Woodnotes

Woodnotes on tinkimättömästä linjastaan kansainvälisesti tunnettu suomalainen designyritys, joka tuottaa sisustustuotteita paperinarun luonnollisen kauneuden inspiroimana koteihin ja julkisiin tiloihin. Woodnotes on suomalainen designyritys, jonka tekstiilitaiteilija Ritva Puotila ja hänen poikansa Mikko Puotila perustivat vuonna 1987. Yritys on edelleen perustajiensa omistuksessa. Woodnotesin-tuotteiden alkuperäisenä ideana oli yhdistää karun suomalaisen luonnon inspiroima taiteellinen luovuus arvokkaaseen käsityötaitoon ja kehittyneeseen teknologiaan hyödyntäen suomalaisia perusraaka-aineita, puuta ja paperia. Woodnotes alkoi käyttää paperinarua käyttötekstiileissa modernilla tavalla ensimmäisenä yrityksenä maailmassa. Ritva Puotila ryhtyi käyttämään paperinarua materiaalin ainutlaatuisten ominaisuuksien ja luonteenpiirteiden vuoksi, ei vaihtoehtona muille materiaaleille. Woodnotes-kokoelma, joka on kasvanut vuosien kuluessa paperinarumatoista kokonaisvaltaiseksi konseptiksi, laajentuu vuosittain uusilla, käytännöllisillä ja kekseliäillä tuotteilla. Woodnotes-tuotteet tunnetaan kansainvälisesti tyylikkäästä designistaan ja korkeasta laadustaa. Tällä hetkellä Woodnotesin tuotannosta 70% suuntautuu vientiin yli 40 eri maahan. Woodnotesin tuotteita löytyy maailman johtavimpien sisustus- ja designliikkeiden valikoimista. Woodnotesin tuotteet ovat voittaneet lukuisia kansainvälisiä palkintoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Majore matto design Hanna Korvela”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!