Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Minore matto design Hanna Korvela

974.003,247.00

Käsinkudotussa Minore-matossa yhdistyvät villan ja paperinarun parhaat puolet. Paperi antaa matolle ryhdin ja rytmin, villa tuo mattoon lämpöä ja pehmeyttä. Pinnan kolmiulotteisuus tekee matosta elävän ja sen kosketus tuntuu vahvalta. Useita kokoja.

Olethan yhteydessä, jos haluat oman koon.

Kuvaus

  • Materaali 64% villa, 27% paperinaru, 9% puuvilla
  • Käsin kudottu
  • Paksuus 10 mm
  • Paperinarun värit: luonnonvärinen, musta, harmaa ja kitti
  • Suositeltava käyttöalue koti, ja kevyt julkitilakäyttö
  • Mattoa voi käyttää molemmin puolin
  • Maksimileveys 250 cm ja maksimipituus 1000 cm
  • Minore mattoejn päissä on 4 cm villa-paperinarukäänne.
  • Neliöhinta 541 € (minimileveys 70 cm)
  • Toimitusaika noin 5-7 viikkoa

Kokoelman värit ovat maanläheisiä ja villan värit ovat aitoja lampaan villan värejä, joten värejä ei ole kemiallisesti värjätty. Villan väreissä on sävynyansseja, jotka lisäävät maton luonnollista viehättävyyttä ja eloisuutta. Aito villaväri tekee jokaisesta matosta uniikin. Värien variointi ei ole virhe vaan tärkeä seikka, joka ilmaisee materiaalin aidon maanläheisen alkuperän. Villa on mulesing vapaata Uuden-Seelannin villaa. Sileän pinnan ansiosta Minore on erinomainen matto myös allergiseen kotiin. Matot ovat suunniteltu kaksipuoleisesti käytettäviksi. Minore on valmistettu Suomessa.

Lisätiedot

Materiaali

paperinaru, villa

Koko

90×200, 140×200, 170×240, 200×300

vaihtoehto

Minore 1 natural-natural beige, Minore 1 natural-white, Minore 3 black-greyish brown, Minore 3 black-natural beige, Minore 4 grey-greyish brown, Minore 5 stone-natural beige, Minore 5 stone-white

Brand

Woodnotes

Woodnotes on tinkimättömästä linjastaan kansainvälisesti tunnettu suomalainen designyritys, joka tuottaa sisustustuotteita paperinarun luonnollisen kauneuden inspiroimana koteihin ja julkisiin tiloihin. Woodnotes on suomalainen designyritys, jonka tekstiilitaiteilija Ritva Puotila ja hänen poikansa Mikko Puotila perustivat vuonna 1987. Yritys on edelleen perustajiensa omistuksessa. Woodnotesin-tuotteiden alkuperäisenä ideana oli yhdistää karun suomalaisen luonnon inspiroima taiteellinen luovuus arvokkaaseen käsityötaitoon ja kehittyneeseen teknologiaan hyödyntäen suomalaisia perusraaka-aineita, puuta ja paperia. Woodnotes alkoi käyttää paperinarua käyttötekstiileissa modernilla tavalla ensimmäisenä yrityksenä maailmassa. Ritva Puotila ryhtyi käyttämään paperinarua materiaalin ainutlaatuisten ominaisuuksien ja luonteenpiirteiden vuoksi, ei vaihtoehtona muille materiaaleille. Woodnotes-kokoelma, joka on kasvanut vuosien kuluessa paperinarumatoista kokonaisvaltaiseksi konseptiksi, laajentuu vuosittain uusilla, käytännöllisillä ja kekseliäillä tuotteilla. Woodnotes-tuotteet tunnetaan kansainvälisesti tyylikkäästä designistaan ja korkeasta laadustaa. Tällä hetkellä Woodnotesin tuotannosta 70% suuntautuu vientiin yli 40 eri maahan. Woodnotesin tuotteita löytyy maailman johtavimpien sisustus- ja designliikkeiden valikoimista. Woodnotesin tuotteet ovat voittaneet lukuisia kansainvälisiä palkintoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Minore matto design Hanna Korvela”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!