Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Roots Living Loop Wool Melange villamatto

615.001,120.00

Uutuus! Loop Wool Melange -villamatossa on kaunis meleerattu sävy joka tuo pehmeyttä sisustukseen. Tämä lämmin ja ajaton matto sopii monenlaisiin sisätiloihin. Matto on kudottu käsin korkealaatuisesta villasta ja se tuntuu ihanan pehmeältä jalan alla. Loop Wool Melange -villamattojen sävyt on suunnitellut Joanna Laajisto.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Materiaali 100% villa puuvillaloimilla
  • Koot: 170×240 cm, 200×300 cm ja 250×350 cm (mittatarkkuus +/- 2%)
  • Värit: chocolate, mud ja sand
  • Saatavana myös erikoismittaisena, otathan yhteyttä, jos haluat oman koon!
  • Roots Living mattojen koko valmistusprosessi perustuu käsityöhön ja kaikki sen osat ovat läpinäkyviä ja valvottuja. Eettisyys, ekologisuus ja valmistuksen läpinäkyvyys ovat lähtökohta kaikessa toiminnassa. Roots Living käyttää mattojen ja tekstiilien valmistuksessa puhtaita luonnonmateriaaleja.
  • Toimitusaika noin 2-3 viikkoa

 

Loop Wool Melange -villamatto on miellyttävän pehmeän tuntuinen matto, jonka voit asettaa niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseenkin. Meleerattu sävy tekee maton sävystä kauniin elävän. Sävy on luotu yhdistelemällä kolmea lämmintä ruskean sävyä. Hienostuneesti meleeratusta pinnasta pienet elämän jättämät jäljet eivät erotu niin herkästi kuin yksivärisestä matosta. Villamatto on helppo pitää puhtaana, sillä materiaalina villa hylkii luonnostaan likaa.

Loop Wool Melange -villamattoa on saatavilla sävyssä Chocolate Sand ja Mud. Samat kauniit murretut sävyt löydät myös Plain Wool Melange -matoista. Sävyt sopivat upeasti yhteen. Valitse esimerkiksi olohuoneeseen Loop Wool Melange -matto ja sen pariksi ruokailutilaan Plain Wool Melange -matto sävyssä Mud.

Lisätiedot

Koko

170×240, 200×300, 250×350

väri

chocolate, mud, sand

Materiaali

villa

Brand

Roots living

Roots Living -mattojen mallisto on kokoelma korkelaatuisista luonnonmateriaaleista valmistettuja mattoja, joissa yhdistyvät selkeä pohjoismainen design ja luonnonmukaiset värit. Kaikki Roots-matot ovat käsin valmistettuja Intiassa ja niiden tuotantoprosessi on kaikilta osin eettisesti varmistettu oman yhteistyökumppanimme toimesta. Lue lisää toiminnastamme täältä. Roots Living -ajattelu perustuu vahvasti arvoihimme, joiden ytimessä ovat eettisyys ja sosiaalinen vastuu. Tästä johtuen koko mattojen ja muiden tekstiilien valmistusprosessi on yhteistyökumppaniemme jatkuvassa valvonnassa. Valmistuksessa ei käytetä lapsityövoimaa ja työntekijöille taataan reilu ansiotaso ja työajat. Osa mattojen vientituotoista käytetään Mirzapurin alueella paikallisen koulun tukemiseen, koska haluamme taata alueen tytöille ja pojille jalansijan hyvään tulevaisuuteen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Roots Living Loop Wool Melange villamatto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!