Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Woodnotes Willow paperinarumatto

616.001,860.00

Willow-paperinarumatto on ruotsalaisen suunnittelutoimisto Claesson Koivisto Runen suunnittelema. Maton epäsäännöllisesti rytmittyvä tumma raidoitus on värjätty pajun kuoresta valmistetulla väriaineella, josta matto on saanut nimensä Willow (englanniksi willow on suomeksi paju). Willow-maton raidan sävy on lempeällä tavalla tumma ja sointuu kauniisti yhteen kitinsävyisen pohjavärin kanssa.

Useita kokoja ja kolme uutta väriä. Otathan yhteyttä, jos haluat oman koon.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Willow-matossa on 240 cm malliraportti, joka alkaa alusta maton pituuden ylittäessä 240 cm.
  • Paju luonnonväriaine on paikallisesti tuotettu: Paju on kasvanut ja kerätty, väriaineeksi valmistettu ja se on antanut värinsä paperinarulle Suomessa. Pajulla värjääminen on vanha ja tunnettu värjäämisen tekniikka, mutta ekologisen värjäämisen maailmaa tutkitaan ja kehitetään alati vastaamaan nykymaailman tarpeisiin ja odotuksiin, jotta ne voisivat vähitellen korvata synteettisiä väriaineita. Woodnotesille pajun käyttäminen värjäämisessä on erityisen luontevaa ja kotoisaa: kehrätäänhän itse paperinarumateriaalikin puusta.
  • Useita kokoja, myös mittatilauksesta- otathan yhtyettä, jos haluat oman koon.
  • Viimeistelyvaihtoehto verkkokaupassa ommeltu reuna
    • ommeltu reuna: reunaommel ja ohut päätykäänne, paksuus 6 mm
  • Muut viimeistelyvaihtoehdot: päätyhapsut, kapea kanttaus, leveä kanttaus – jos nämä kiinnostavat, otathan yhteyttä.
  • Värivaihtoehdot:  stone-willow eli kitti-paju, natural-willow, black-natural ja willow-natural
  • Sisältää likaahylkivyyskäsittelyn
  • Toimitusaika noin 4-6 viikkoa

 

Suunnittelutoimisto Claesson Koivisto Runen suunnittelema, viime vuonna Milanossa esitelty Willow-matto puetaan kolmeen uuteen, kauniin luonnonläheiseen sävy-yhdistelmään: natural-willow, black-natural ja willow-natural. Epäsäännöllisesti rytmittyvällä raidoituksella leikittelevän maton värjäyksessä on hyödynnetty ikiaikaista ja luonnollista väriainetta pajun kuorta.

Lisätiedot

Koko

80×300, 80×200, 170×240, 200×300

vaihtoehto

black-natural, natural-willow, stone-willow, willow-natural

Materiaali

paperinaru

Brand

Woodnotes

Woodnotes on tinkimättömästä linjastaan kansainvälisesti tunnettu suomalainen designyritys, joka tuottaa sisustustuotteita paperinarun luonnollisen kauneuden inspiroimana koteihin ja julkisiin tiloihin. Woodnotes on suomalainen designyritys, jonka tekstiilitaiteilija Ritva Puotila ja hänen poikansa Mikko Puotila perustivat vuonna 1987. Yritys on edelleen perustajiensa omistuksessa. Woodnotesin-tuotteiden alkuperäisenä ideana oli yhdistää karun suomalaisen luonnon inspiroima taiteellinen luovuus arvokkaaseen käsityötaitoon ja kehittyneeseen teknologiaan hyödyntäen suomalaisia perusraaka-aineita, puuta ja paperia. Woodnotes alkoi käyttää paperinarua käyttötekstiileissa modernilla tavalla ensimmäisenä yrityksenä maailmassa. Ritva Puotila ryhtyi käyttämään paperinarua materiaalin ainutlaatuisten ominaisuuksien ja luonteenpiirteiden vuoksi, ei vaihtoehtona muille materiaaleille. Woodnotes-kokoelma, joka on kasvanut vuosien kuluessa paperinarumatoista kokonaisvaltaiseksi konseptiksi, laajentuu vuosittain uusilla, käytännöllisillä ja kekseliäillä tuotteilla. Woodnotes-tuotteet tunnetaan kansainvälisesti tyylikkäästä designistaan ja korkeasta laadustaa. Tällä hetkellä Woodnotesin tuotannosta 70% suuntautuu vientiin yli 40 eri maahan. Woodnotesin tuotteita löytyy maailman johtavimpien sisustus- ja designliikkeiden valikoimista. Woodnotesin tuotteet ovat voittaneet lukuisia kansainvälisiä palkintoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Woodnotes Willow paperinarumatto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!