Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Adea Origami nojatuoli kangas Orsetto

2,529.00

Design Damian Williamson. Pehmeästi piirretty viiva ja harmoninen kupera muoto toimivat alkusysäyksinä Origamille. Origami ei ole vain mukava sohva tai nojatuoli, se on myös veistoksellinen käsityönä tehty taideteos. Verhoilu Orsetto kankaalla.

Jos muut verhoiluvaihtoehdot tai värit kiinnostavat, otathan yhteyttä.

 

Tilaustuote. Arvioitu toimitusaika näkyy kuvauksessa alapuolella.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Leveys 95 cm, syvyys 95 cm ja korkeus 69 cm
  • Istumakorkeus 42 cm
  • Origami jalka musta
  • Verhoilu Orsetto, väri 012 (34% viskoosi, 33% akryyli, 17% villa, 8% polyesteri, 4% pellava, 4% puuvilla)
  • Irrotettava kangasverhoilu, vaatii käsinojan irroituksen rungosta
  • Käytössä verhoilussa saattaa esiintyä aaltomaista väljyyttä
  • Saatavana vain hinnastossa mainituilla kankailla tai Adean hyväksymillä asiakkaan kankailla – olethan yhteydessä, jos muut kangasvaihtoehdot kiinnostavat.
  • Toimitusaika noin 4-6 viikkoa

Brand

Adea

Adea tunnetaan ajattomista ja raikkaista huonekaluistaan, joissa kauneus ja käyttömukavuus ovat täydellisessä tasapainossa. Hyvä huonekalu on kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat antavat kalusteille muodon, joka pysäyttää kiehtovuudellaan ja täyttää tehtävänsä funktionaalisuudella. Pehmeä huonekalu joustaa ja tukee oikeissa paikoissa. Saumat ja tikkaukset kertovat paljon työnjäljestä, mutta todelliset ominaisuudet tunnistaa vasta käytössä. Laatu, joka jää näkymättömiin, tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä. Hyvä design kestää aikaa ja elämää. Yhtenäisen muotokielen ansiosta kalusteita voi hankkia yksitellen ja ne sopivat aina yhteen. Adean sohvien moduulirakenne joustaa tilan ja käyttötilanteen mukaan, vesipestävät päälliset on huoleton hoitaa ja irtoverhoilun ansiosta kodin ilme uudistuu hetkessä. Adealla on luova ja avara sydän. Adealle välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä sekä ekologinen suunnittelu, valmistus ja kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana ja kauniina myös tuleville sukupolville.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Adea Origami nojatuoli kangas Orsetto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!