Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Artek Lepotuoli 43

5,835.00

Design Alvar AAlto 1937. Lepotuoli 43 osoittaa, mitä kaikkea taivutetusta puusta voi valmistaa. Sen muotoilu on todiste koivulamellin vakaudesta ja joustosta. Materiaali kestää saman kuin teräsputki mutta näyttää ja tuntuu huomattavasti pehmeämmältä. Kauneus yhdistyy mukavuuteen lakatun koivurungon ja pellavaisen istuinosan muodossa.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Leveys 61 cm, korkeus 70 cm, syvyys 164 cm
  • Runko koivua, lakattu luonnonvärinen, muotoonpuristettu massiivikoivulamelli
  • Istuin pellavasatulavyö. useita värejä
  • Valmistettu Suomessa
  • Toimitusaika noin 6-8 viikkoa

 

Artekin satulavyötuolit ovat kotiemme klassikoita, jotka huollettuina palvelevat vuosikymmeniä. Kun ajanhammas on purrut pellavaan, tuolit on helppo uudistaa vaihtamalla satulavyöt. Uudelleenvyöttämisen myötä klassikot saavat uuden ilmeen ja tuolien käyttöikä kasvaa.

Meidän kautta onnistuu satulavöiden vaihto – otathan yhteyttä, jos se on ajankohtaista!

Lisätiedot

vaihtoehto

luonnonvärinen/musta satulavyö, luonnonvärinen/punainen satulavyö, luonnonvärinen/valkoinen satulavyö, musta satulavyö, musta/ruskea satulavyö, musta/sininen satulavyö

väri

luonnonvärinen, musta, punainen, ruskea, sininen

Materiaali

koivu

Brand

Artek

Nuoret idealistit Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935 “harjoittaakseen huonekalujen kauppaa sekä edistääkseen näyttelyiden avulla ja muulla tavoin nykyaikaista asuntokulttuuria”. Yhä tänä päivänä Artek tunnetaan yhtenä nykyaikaisen muotoilun innovatiivisimmista toimijoista, joka luo tulevaisuuden polkuja muotoilun, arkkitehtuurin ja taiteen alueilla sekä niiden risteyksissä. Artekin kokoelma koostuu huonekaluista, valaisimista ja sisustustuotteista, joita ovat suunnitelleet suomalaiset mestarit ja johtavat kansainväliset muotoilijat. Ne edustavat selkeyttä, käytännöllisyyttä ja runollista yksinkertaisuutta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Artek Lepotuoli 43”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!