Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Woodnotes K tuoli kapea pyörivä ristikkojalalla

2,990.00

Monipuolinen pyörivä k tuoli kevyemmällä ristikkojalalla. k tuolin ristikkojalkainen versio on luonteva jatkumo kahdelle edeltäjälleen yhdistäen niiden keveyden, pyörivyyden ja miellyttävän niiauksen. k rahi muuttaa tuolin mukavaksi oleskelukalusteeksi.

Avainsanat:

Kuvaus

 • Mattakromattu ristikkojalka on kalusteputkea,jossa keinunta- ja pyörintämekanismit
 • Jalka saatavana myös mustana, ilmoitathan tilauksen yhteydessä, jos haluat mustan jalan
 • Istuin ja selkäosan rungot taivutettua kalusteputkea
 • Verhoiltu päällinen Sand-paperinaru-puuvillakangasta
 • Saatavana myös verhoilu Das-sekoitekangas (50% PP, 31% polyesteri, 19% puuvilla) tai sertifioitua nahka – otathan yhteyttä, jos nämä vaihtoehdot kiinnostavat.
 • Sand-kangas on likaahylkivyyskäsitelty
 • Leveys 72 cm, korkeus 97 cm ja syvyys 86 cm
 • Istumakorkeus 41 cm
 • Vaihtopäällisiä on mahdollista tilata erikseen
 • Saatavana myös k rahi ristikkojalalla
 • Toimitusaika noin 4-6 viikkoa

 

Vuosi sitten k tuoliperhe sai laajennusta ristikkojalkaisen k tuolin sekä -rahin muodossa. Tänä keväänä Milanossa Woodnotes esitteli ristikkojalkaisen k tuolin uuden asun: tuoli on verhoiltu natural-sävyisellä Sand-kankaalla. Vuonna 2004 alkujaan lanseerattu k tuoli on Harri Koskisen suunnittelema, rakastettu moderni klassikko. Putkijalkaisesta versiosta on seurannut laippajalkainen, sittemmin käsinojallinen ja nyt viime vuonna lanseerattu ristikkojalkainen. “Ensimmäisestä prototyypistä lähtien olemme todenneet, että tästä on kenties tulossa parhain k tuolin versio”, Koskinen tuumaa.

Lisätiedot

väri

kitti/musta, kitti/valkoinen, luonnonvärinen/musta, luonnonvärinen/valkoinen, musta, valkoinen

Brand

Woodnotes

Woodnotes on tinkimättömästä linjastaan kansainvälisesti tunnettu suomalainen designyritys, joka tuottaa sisustustuotteita paperinarun luonnollisen kauneuden inspiroimana koteihin ja julkisiin tiloihin. Woodnotes on suomalainen designyritys, jonka tekstiilitaiteilija Ritva Puotila ja hänen poikansa Mikko Puotila perustivat vuonna 1987. Yritys on edelleen perustajiensa omistuksessa. Woodnotesin-tuotteiden alkuperäisenä ideana oli yhdistää karun suomalaisen luonnon inspiroima taiteellinen luovuus arvokkaaseen käsityötaitoon ja kehittyneeseen teknologiaan hyödyntäen suomalaisia perusraaka-aineita, puuta ja paperia. Woodnotes alkoi käyttää paperinarua käyttötekstiileissa modernilla tavalla ensimmäisenä yrityksenä maailmassa. Ritva Puotila ryhtyi käyttämään paperinarua materiaalin ainutlaatuisten ominaisuuksien ja luonteenpiirteiden vuoksi, ei vaihtoehtona muille materiaaleille. Woodnotes-kokoelma, joka on kasvanut vuosien kuluessa paperinarumatoista kokonaisvaltaiseksi konseptiksi, laajentuu vuosittain uusilla, käytännöllisillä ja kekseliäillä tuotteilla. Woodnotes-tuotteet tunnetaan kansainvälisesti tyylikkäästä designistaan ja korkeasta laadustaa. Tällä hetkellä Woodnotesin tuotannosta 70% suuntautuu vientiin yli 40 eri maahan. Woodnotesin tuotteita löytyy maailman johtavimpien sisustus- ja designliikkeiden valikoimista. Woodnotesin tuotteet ovat voittaneet lukuisia kansainvälisiä palkintoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Woodnotes K tuoli kapea pyörivä ristikkojalalla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!