Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Woodnotes K tuoli kapea putkijalalla irtopäällinen

722.00

Design Harri Koskinen. Uudista k tuolisi uudella irtopäällisellä. Verhoiluvaihtoehtona Sand- tai Das-kangas.

Vaihtopäällisillä tuolin ilme ja pehmusteet päivittyvät uudenveroisiksi. Tuolia ei tarvitse viedä verhoilijalle ilmeen uudistamiseksi, vaan vaihdettava verhoilu on mahdollista tilata suoraan kotiin.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Irtopäällinen kapeaan k tuoliin putkijalalla
  • k tuolin verhoilu on kaksiosainen: istuinosan ja selkäosan verhoilupäällinen. Vanhat verhoilupäälliset ovat helposti vaihdettavissa uusiin ja samalla voi halutessaan valita tuoliin toisen kankaan ja värin.
  • Vaihtopäällisillä tuolin ilme ja pehmusteet päivittyvät uudenveroisiksi. Tuolia ei tarvitse viedä verhoilijalle ilmeen uudistamiseksi, vaan vaihdettava verhoilu on mahdollista tilata suoraan kotiin.
  • Vanhat päälliset on helppo poistaa tuolista paikan päällä ja asettaa uudet päälliset paikoilleen ilman työvälineitä
  • Verhoiluvaihtoehtona Sand-kangas (70% paperinaru, 30% puuvilla) tai Das kangas (50% polypropeeni, 31% polyesteri, 19% puuvilla)
  • Sand-paperinarupuuvillaverhoilukangas on suunniteltu kodin ja julkiset tilojen huonekaluihin. Kangas on käsitelty likaahylkivyysaineella. Sand-kangas on läpäissyt savuketestin, joten sitä voi käyttää julkisten tilojen verhoilluissa huonekaluissa.
  • Toimitusaika noin 5-7 viikkoa

Lisätiedot

vaihtoehto

Das 02 vaalea beige, Das 07 vaaleanharmaa, Das 50 kitti, Das 51 harmaa, Das 52 tummanharmaa, Das 55 musta, Sand 25611 valkoinen, Sand 25615 valkoinen/luonnonvärinen, Sand 256151 kitti/valkoinen, Sand 256159 kitti/musta, Sand 25655 luonnonvärinen, Sand 25659 luonnonvärinen/musta, Sand 25699 musta

Brand

Woodnotes

Woodnotes on tinkimättömästä linjastaan kansainvälisesti tunnettu suomalainen designyritys, joka tuottaa sisustustuotteita paperinarun luonnollisen kauneuden inspiroimana koteihin ja julkisiin tiloihin. Woodnotes on suomalainen designyritys, jonka tekstiilitaiteilija Ritva Puotila ja hänen poikansa Mikko Puotila perustivat vuonna 1987. Yritys on edelleen perustajiensa omistuksessa. Woodnotesin-tuotteiden alkuperäisenä ideana oli yhdistää karun suomalaisen luonnon inspiroima taiteellinen luovuus arvokkaaseen käsityötaitoon ja kehittyneeseen teknologiaan hyödyntäen suomalaisia perusraaka-aineita, puuta ja paperia. Woodnotes alkoi käyttää paperinarua käyttötekstiileissa modernilla tavalla ensimmäisenä yrityksenä maailmassa. Ritva Puotila ryhtyi käyttämään paperinarua materiaalin ainutlaatuisten ominaisuuksien ja luonteenpiirteiden vuoksi, ei vaihtoehtona muille materiaaleille. Woodnotes-kokoelma, joka on kasvanut vuosien kuluessa paperinarumatoista kokonaisvaltaiseksi konseptiksi, laajentuu vuosittain uusilla, käytännöllisillä ja kekseliäillä tuotteilla. Woodnotes-tuotteet tunnetaan kansainvälisesti tyylikkäästä designistaan ja korkeasta laadustaa. Tällä hetkellä Woodnotesin tuotannosta 70% suuntautuu vientiin yli 40 eri maahan. Woodnotesin tuotteita löytyy maailman johtavimpien sisustus- ja designliikkeiden valikoimista. Woodnotesin tuotteet ovat voittaneet lukuisia kansainvälisiä palkintoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Woodnotes K tuoli kapea putkijalalla irtopäällinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -15% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!