Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Woodnotes My säkkituoli outdoor

942.00

My säkkituolit on tarkoitettu mukavaan ja rentoon istumiseen sekä sisä- että ulkotiloissa. Saimaa verhoilukangas ja kosteuden kestävä sisusmateriaali mahdollistavat niiden käytön erityisesti ulkotiloissa esim. terasseilla, parvekkeilla ja uima-allasalueilla. Saimaa verhoilukankaan tuntu on pehmeä ja siksi sen istuinmukavuus on ihanteellisen miellyttävä.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Koko 95 x 140 x 85 cm
  • Irrotettava päällinen
  • Useita värejä
  • Verhoilu Saimaa kangas, joka on 100% polypropeenikuitua
  • Materiaalilla on korkea suorituskyky ulkona ja muissa vaativissa ympäristöissä.
  • Kankaan tuntu on villamaisen lämmittävä.
  • Materiaali on pestävä ja 100% kierrätettävissä.
  • Päälliset eivät ole vedenpitäviä. Säkkituolin täyte on kosteuden kestävä kuitusekoitus. Älä jätä tuotetta kuitenkaan veteen pitkäksi aikaa. Anna kastuneen tuotteen kuivua kunnolla. Kestää pakkasta.
  • Toimitusaika noin 4-6 viikkoa

Lisätiedot

vaihtoehto

graphite, light sand, melange grey, natural white, navy blue, pearl grey, yellow

Brand

Woodnotes

Woodnotes on tinkimättömästä linjastaan kansainvälisesti tunnettu suomalainen designyritys, joka tuottaa sisustustuotteita paperinarun luonnollisen kauneuden inspiroimana koteihin ja julkisiin tiloihin. Woodnotes on suomalainen designyritys, jonka tekstiilitaiteilija Ritva Puotila ja hänen poikansa Mikko Puotila perustivat vuonna 1987. Yritys on edelleen perustajiensa omistuksessa. Woodnotesin-tuotteiden alkuperäisenä ideana oli yhdistää karun suomalaisen luonnon inspiroima taiteellinen luovuus arvokkaaseen käsityötaitoon ja kehittyneeseen teknologiaan hyödyntäen suomalaisia perusraaka-aineita, puuta ja paperia. Woodnotes alkoi käyttää paperinarua käyttötekstiileissa modernilla tavalla ensimmäisenä yrityksenä maailmassa. Ritva Puotila ryhtyi käyttämään paperinarua materiaalin ainutlaatuisten ominaisuuksien ja luonteenpiirteiden vuoksi, ei vaihtoehtona muille materiaaleille. Woodnotes-kokoelma, joka on kasvanut vuosien kuluessa paperinarumatoista kokonaisvaltaiseksi konseptiksi, laajentuu vuosittain uusilla, käytännöllisillä ja kekseliäillä tuotteilla. Woodnotes-tuotteet tunnetaan kansainvälisesti tyylikkäästä designistaan ja korkeasta laadustaa. Tällä hetkellä Woodnotesin tuotannosta 70% suuntautuu vientiin yli 40 eri maahan. Woodnotesin tuotteita löytyy maailman johtavimpien sisustus- ja designliikkeiden valikoimista. Woodnotesin tuotteet ovat voittaneet lukuisia kansainvälisiä palkintoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Woodnotes My säkkituoli outdoor”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!