Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Artek Kaari pöytä 200×85 REB 001

2,510.002,855.00

Kahta tammijalkaa tukevat ohuet Kaari-sarjalle ominaiset metallikaaret. Nykyaikaiset Kaari-sarjan pöydät ovat vakaita, pitkäikäisiä ja monikäyttöisiä ja sopivat niin julkisiin kuin yksityistiloihin. Pöytätasoon on monta eri väriä ja pintakäsittelyä.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Leveys 200 cm, korkeus 74 cm ja syvyys 85 cm
  • Massiivitammea ja terästä
  • pöydän pinta laminaattia tai linoleumia
  • Toimitusaika noin 9-11 viikkoa.

Lisätiedot

väri

musta, tammi, valkoinen

vaihtoehto

musta laminaatti/musta tammi, musta laminaatti/tammi, musta linoleumi/musta tammi, musta linoleumi/tammi, valkoinen laminaatti/musta tammi, valkoinen laminaatti/tammi

Materiaali

laminaatti, linoleumi, tammi

Brand

Artek

Nuoret idealistit Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935 “harjoittaakseen huonekalujen kauppaa sekä edistääkseen näyttelyiden avulla ja muulla tavoin nykyaikaista asuntokulttuuria”. Yhä tänä päivänä Artek tunnetaan yhtenä nykyaikaisen muotoilun innovatiivisimmista toimijoista, joka luo tulevaisuuden polkuja muotoilun, arkkitehtuurin ja taiteen alueilla sekä niiden risteyksissä. Artekin kokoelma koostuu huonekaluista, valaisimista ja sisustustuotteista, joita ovat suunnitelleet suomalaiset mestarit ja johtavat kansainväliset muotoilijat. Ne edustavat selkeyttä, käytännöllisyyttä ja runollista yksinkertaisuutta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Artek Kaari pöytä 200×85 REB 001”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!