Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Artek Kaari pöytä pyöreä 80 REB 003

1,315.001,505.00

Kaari pöytä syntyi Artekin ensimmäisestä yhteistyöstä ranskalaisten suunnittelijoiden Ronan & Erwan Bouroullecin kanssa. Sen profiili on kevyt ja virtaviivainen, kuin yhdellä vedolla piirretty. Yksijalkaisen pöydän vakauden takaa yksinkertaisen tyylikäs metallikehikko. Jalka on tammea, ja pöytätasoon on monta eri pintakäsittelyä. Nykyaikaiset Kaari pöydät ovat vakaita, pitkäikäisiä ja monikäyttöisiä ja sopivat niin julkisiin kuin yksityistiloihin.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Koko Ø80, korkeus 74 cm
  • Saatavana myös koko Ø110 cm REB 004
  • Massiivitammea ja terästä
  • Pöydän pinta laminaattia tai linoleumia
  • Toimitusaika noin 9-11 viikkoa.

Lisätiedot

väri

musta, tammi, valkoinen

vaihtoehto

musta laminaatti/musta tammi, musta laminaatti/tammi, musta linoleumi/musta tammi, musta linoleumi/tammi, valkoinen laminaatti/musta tammi, valkoinen laminaatti/tammi

Materiaali

laminaatti, linoleumi, tammi

Brand

Artek

Nuoret idealistit Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935 “harjoittaakseen huonekalujen kauppaa sekä edistääkseen näyttelyiden avulla ja muulla tavoin nykyaikaista asuntokulttuuria”. Yhä tänä päivänä Artek tunnetaan yhtenä nykyaikaisen muotoilun innovatiivisimmista toimijoista, joka luo tulevaisuuden polkuja muotoilun, arkkitehtuurin ja taiteen alueilla sekä niiden risteyksissä. Artekin kokoelma koostuu huonekaluista, valaisimista ja sisustustuotteista, joita ovat suunnitelleet suomalaiset mestarit ja johtavat kansainväliset muotoilijat. Ne edustavat selkeyttä, käytännöllisyyttä ja runollista yksinkertaisuutta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Artek Kaari pöytä pyöreä 80 REB 003”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *