Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Skovby ruokapöytä 117

2,520.002,770.00

Skovby ruokapöytä 117 on suorakaiteen mallinen pyöristetyillä kulmilla ja keskijalalla, jossa pehmeä geometrinen muoto. Pöydässä patentoitu jatkomekanismi. 6-12 henkilölle.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Koko peruskoossa 102 x 192 cm, korkeus 74 cm
  • Leveys jatkettuna 252 cm
  • Useita viimeistelyvaihtoehtoja
  • Toimitusaika noin 6-8 viikkoa

 

Lisätiedot

Materiaali

laminaatti, musta laminaatti/pähkinä öljytty, musta laminaatti/tammi valkoöljytty, musta tammi, pähkinä, pähkinä lakattu, pähkinä öljytty, tammi, tammi lakattu, tammi valkoöljytty, valkoinen laminaatti/tammi valkoöljytty

väri

musta, pähkinä, tammi

Brand

Skovby

Skovby on tanskalainen perheyritys, joka on erikoistunut jatkettaviin ruokapöytiin ja monitoimipöytiin. Pöytien lisäksi valikoimassa on pöytien kanssa yhteensopivat tuolit, senkit ja tasot. Skovbyn huonekalut ovat monikäyttöisiä ja toiminnallisia - designia unohtamatta. Skovbyn pääsuunnittelijana on yli 25 vuoden ajan ollut Per Hånsbaek, jonka omintakeinen kädenjälki näkyy monissa, patentoiduissa malleissa. Skovby kuuluu Danish Furniture Makers’ Quality Control -järjestöön, joka takaa huonekalujen korkean laadun, ympäristöystävälliset tuotantotavat sekä valmistuksen Tanskassa. Yrityksen huonekalut on valmistettu luonnonmukaisista materiaaleista, jotka on valittu luontoa, ympäristöä ja ihmisiä kunnioittaen. Huonekaluissa käytetty puu on peräisin Euroopan ja Pohjois-Amerikan kestävästi hoidetuista metsistä, joissa ekosysteemien säilyminen ja monimuotoisuus on turvattu. Tanskalaisyrityksen tavoitteena on päästä tulevaisuudessa hiilineutraaliin tuotantoon. Tähän pyritään esimerkiksi käyttämällä tuotannossa yli jäänyt puutavara tuotantotilojen lämmitykseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Skovby ruokapöytä 117”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!