Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Skovby ruokapöytä 33

2,475.003,585.00

Skovby on tanskalainen perheyritys, joka on erikoistunut jatkettaviin pöytiin ja monitoimipöytiin. Tämä Skovby ruokapöytä 33 voidaan laajentaa 6 henkilöstä 9 henkilöön ainutlaatuisen mekanismin avulla. Useita värejä.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Pöytä 6-9 henkilölle
  • Halkaisija 123 cm, jatkettuna 149 cm, korkeus 74 cm.
  • Patentoitu jatkomekanismi on piilossa pöytälevy alla.
  • Useita eri värejä, puulajeja ja pintakäsittelyjä
  • Esillä myymälässä!
  • Toimitusaika noin 4-8 viikkoa

 

Lisätiedot

Vaihtoehto

massiivitammi öljytty, massiivitammi valkoöljytty, musta tammi, musta tammi/musta laminaatti, pähkinä lakattu, pähkinä lakattu/musta laminaatti, pähkinä öljytty, tammi lakattu, tammi valkoöljytty, valkoöljytty tammi/musta laminaatti, valkoöljytty tammi/valkoinen laminaatti

Väri

musta, pähkinä, tammi

Materiaali

pähkinä, tammi

Brand

Skovby

Skovby on tanskalainen perheyritys, joka on erikoistunut jatkettaviin ruokapöytiin ja monitoimipöytiin. Pöytien lisäksi valikoimassa on pöytien kanssa yhteensopivat tuolit, senkit ja tasot. Skovbyn huonekalut ovat monikäyttöisiä ja toiminnallisia - designia unohtamatta. Skovbyn pääsuunnittelijana on yli 25 vuoden ajan ollut Per Hånsbaek, jonka omintakeinen kädenjälki näkyy monissa, patentoiduissa malleissa. Skovby kuuluu Danish Furniture Makers’ Quality Control -järjestöön, joka takaa huonekalujen korkean laadun, ympäristöystävälliset tuotantotavat sekä valmistuksen Tanskassa. Yrityksen huonekalut on valmistettu luonnonmukaisista materiaaleista, jotka on valittu luontoa, ympäristöä ja ihmisiä kunnioittaen. Huonekaluissa käytetty puu on peräisin Euroopan ja Pohjois-Amerikan kestävästi hoidetuista metsistä, joissa ekosysteemien säilyminen ja monimuotoisuus on turvattu. Tanskalaisyrityksen tavoitteena on päästä tulevaisuudessa hiilineutraaliin tuotantoon. Tähän pyritään esimerkiksi käyttämällä tuotannossa yli jäänyt puutavara tuotantotilojen lämmitykseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Skovby ruokapöytä 33”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!