Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Artek Pöytä 80C

870.00

UUTUUS! 80C pöytä palaa valikoimaan. Koko 60 x 60 cm, korkeus 74 cm. Jos haluat matalamman korkeuden, 60 cm tai 52 cm, ilmoitathan siitä tilauksen lisätietoja kohdassa.

Kuvaus

 • Aalto pöytä, neliö
 • Design Alvar Aalto 1933
 • Leveys 60 cm, syvyys 60 cm, korkeus 74 cm
 • Jalat ja kannen reunalista massiivikoivu
 • Kannen pintavaihtoehdot:
  • koivuviilu
  • HPL-laminaatti valkoinen
  • linoleumi musta
 • Saatavana myös korkeudessa 60 cm ja 52 cm – kerrothan tilauksen lisätietoja kohdassa, jos haluat muun korkeuden kuin 74 cm
 • Toimitusaika noin 8 viikkoa

 

Monikäyttöiset Aalto-pöydät sopivat täydellisesti eri tiloihin ja tarkoituksiin: niiden ääreen on helppo yhdistää erilaisia tuoleja ja penkkejä, ja niistä on saatavana runsaasti eri kokoja, muotoja, korkeuksia ja pintavaihtoehtoja. Vuonna 2024 Artekin valikoima kasvaa uusien pöytäkokojen ja penkkien myötä, sekä klaffipöytä palaa valikoimaan.

Aalto-pöydät sopivat täydellisesti monenlaisiin tiloihin ja tarkoituksiin aina ruokailusta, työskentelyyn, opiskeluun tai leikkimiseen. Pöydät on helppo yhdistää erilaisten istuimien kanssa. Erimuotoisia ja -kokoisia pöytiä voidaan yhdistellä suuremmiksi kokonaisuuksiksi, jotka tarjoavat ratkaisuja kaikenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Pienestä keittiöstä kotitoimistoon, yksinkertaisesta illallisesta suureen perhejuhlaan, ryhmätyötilasta hallituksen kokoukseen.

Lisätiedot

vaihtoehto

koivu, musta linoleumi, valkoinen laminaatti

Materiaali

koivu

Brand

Artek

Nuoret idealistit Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935 “harjoittaakseen huonekalujen kauppaa sekä edistääkseen näyttelyiden avulla ja muulla tavoin nykyaikaista asuntokulttuuria”. Yhä tänä päivänä Artek tunnetaan yhtenä nykyaikaisen muotoilun innovatiivisimmista toimijoista, joka luo tulevaisuuden polkuja muotoilun, arkkitehtuurin ja taiteen alueilla sekä niiden risteyksissä. Artekin kokoelma koostuu huonekaluista, valaisimista ja sisustustuotteista, joita ovat suunnitelleet suomalaiset mestarit ja johtavat kansainväliset muotoilijat. Ne edustavat selkeyttä, käytännöllisyyttä ja runollista yksinkertaisuutta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Artek Pöytä 80C”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!