Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Skovby sohvapöytä 206 ja 207

730.00880.00

Skovbyn sohvapöydässä 206/207 on pyöristetyt kulmat ja jalat. Saatavan kahdessa eri korkeudessa. Käytä yksin tai yhdessä.  Useita puu- ja viimeistelyvaihtoehtoja.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Leveys 65 cm, syvyys 63 cm
  • Korkeusvaihtoehdot 43 cm ja 47 cm
  • Materiaali tammi ja pähkinä
  • Eri viimeistelyvaihtoehtoja
  • Toimitusaika noin 6-8 viikkoa

Lisätiedot

vaihtoehto

massiivitammi öljytty, massiivitammi valkoöljytty, pähkinä öljytty, tammi lakattu, valkoöljytty tammi/musta laminaatti, valkoöljytty tammi/valkoinen laminaatti

Korkeus

43 cm, 47 cm

Materiaali

pähkinä, tammi

väri

musta, pähkinä, tammi, valkoinen

Brand

Skovby

Skovby on tanskalainen perheyritys, joka on erikoistunut jatkettaviin ruokapöytiin ja monitoimipöytiin. Pöytien lisäksi valikoimassa on pöytien kanssa yhteensopivat tuolit, senkit ja tasot. Skovbyn huonekalut ovat monikäyttöisiä ja toiminnallisia - designia unohtamatta. Skovbyn pääsuunnittelijana on yli 25 vuoden ajan ollut Per Hånsbaek, jonka omintakeinen kädenjälki näkyy monissa, patentoiduissa malleissa. Skovby kuuluu Danish Furniture Makers’ Quality Control -järjestöön, joka takaa huonekalujen korkean laadun, ympäristöystävälliset tuotantotavat sekä valmistuksen Tanskassa. Yrityksen huonekalut on valmistettu luonnonmukaisista materiaaleista, jotka on valittu luontoa, ympäristöä ja ihmisiä kunnioittaen. Huonekaluissa käytetty puu on peräisin Euroopan ja Pohjois-Amerikan kestävästi hoidetuista metsistä, joissa ekosysteemien säilyminen ja monimuotoisuus on turvattu. Tanskalaisyrityksen tavoitteena on päästä tulevaisuudessa hiilineutraaliin tuotantoon. Tähän pyritään esimerkiksi käyttämällä tuotannossa yli jäänyt puutavara tuotantotilojen lämmitykseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Skovby sohvapöytä 206 ja 207”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!