Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Adea Focus 100 smartwork

2,795.00

Design Mikko Laakkonen. Fokus näyttää perinteiseltä kaapilta, mutta sen sisään on piilotettu korkeussäädettävä työtaso ja säilytystila tietokoneelle, tulostimelle sekä muille työn tekemiseen tarvittaville materiaaleille.

Avainsanat:

Kuvaus

Fokusta valmistetaan kahdessa eri leveydessä: 100 cm leveä Fokus riittää hyvin yhdelle isommalle näytölle ja irralliselle näppäimistölle. Tilaa jää vielä papereille tai muille työtarpeille. Leveämpään Fokukseen (150 cm) mahtuu hyvin kaksi erillistä näyttöä.

  • Leveys 100 cm, korkeus 120 cm ja syvyys 45 cm
  • Värivaihtoehtoina luonnonvärinen tai musta tammiviilu ja valkolakattu saarniviilu
  • Säädettävä musta metallijalka

 

Toimitusaika noin 2-4 viikkoa.

Lisätiedot

väri

musta, tammi, valkolakattu saarni

Materiaali

saarni, tammi

Brand

Adea

Adea tunnetaan ajattomista ja raikkaista huonekaluistaan, joissa kauneus ja käyttömukavuus ovat täydellisessä tasapainossa. Hyvä huonekalu on kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat antavat kalusteille muodon, joka pysäyttää kiehtovuudellaan ja täyttää tehtävänsä funktionaalisuudella. Pehmeä huonekalu joustaa ja tukee oikeissa paikoissa. Saumat ja tikkaukset kertovat paljon työnjäljestä, mutta todelliset ominaisuudet tunnistaa vasta käytössä. Laatu, joka jää näkymättömiin, tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä. Hyvä design kestää aikaa ja elämää. Yhtenäisen muotokielen ansiosta kalusteita voi hankkia yksitellen ja ne sopivat aina yhteen. Adean sohvien moduulirakenne joustaa tilan ja käyttötilanteen mukaan, vesipestävät päälliset on huoleton hoitaa ja irtoverhoilun ansiosta kodin ilme uudistuu hetkessä. Adealla on luova ja avara sydän. Adealle välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä sekä ekologinen suunnittelu, valmistus ja kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana ja kauniina myös tuleville sukupolville.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Adea Focus 100 smartwork”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!