Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Artek Kaari työtaso REB 006

785.00

Tätä tasoa voi käyttää työpöytänä, baaritiskinä tai hyllynä asennuskorkeuden mukaan. Työtasoa tukee kaksi pystysuoraa seinäkiinnikettä, joiden materiaali on joko luonnonvärinen tai mustaksi petsattu tammi. Viistotukea antavat taivutetut metallikehät. Työtason pinta on linoleumia. Koko Kaari-sarjaa leimaa kapean metallin ja pysty- sekä vaakaelementtien välisen vuoropuhelun luoma linjakkuus.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Työtason koko 100×45 cm
  • Kannattimen korkeus 34 cm
  • Syvyys 45 cm
  • Useita värivaihtoehtoja
  • Esillä myymälässä!
  • Toimitusaika 10-12 viikkoa.

Lisätiedot

Väri

musta, punainen, sininen, tammi

Materiaali

linoleumi, tammi

Vaihtoehto

musta tammi/musta linoleumi, musta tammi/punainen linoleumi, musta tammi/sininen linoleumi, tammi/musta linoleumi, tammi/punainen linoleumi, tammi/sininen linoleumi

Brand

Artek

Nuoret idealistit Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935 “harjoittaakseen huonekalujen kauppaa sekä edistääkseen näyttelyiden avulla ja muulla tavoin nykyaikaista asuntokulttuuria”. Yhä tänä päivänä Artek tunnetaan yhtenä nykyaikaisen muotoilun innovatiivisimmista toimijoista, joka luo tulevaisuuden polkuja muotoilun, arkkitehtuurin ja taiteen alueilla sekä niiden risteyksissä. Artekin kokoelma koostuu huonekaluista, valaisimista ja sisustustuotteista, joita ovat suunnitelleet suomalaiset mestarit ja johtavat kansainväliset muotoilijat. Ne edustavat selkeyttä, käytännöllisyyttä ja runollista yksinkertaisuutta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Artek Kaari työtaso REB 006”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!