Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Tempur SmartCool Sonata tyyny

183.00195.00

TEMPUR® Sonata-tyyny viilentävällä SmartCool päällisellä on sopii moniin eri nukkuma-asentoihin. Tyyny sisältää ainutlaatuista TEMPUR Super Soft -materiaalia, joka täydentää tyynyn ergonomista muotoilua pehmeästi. Sonatan hienovarainen, niskaa ja hartioita syleilevä kaarre tarjoaa aktiivista tukea ja ohjaa sinut anatomisesti oikeaan asentoon, vaikka vaihtaisit asentoa yön aikana.

 

 

 

Avainsanat:

Kuvaus

 • Kolme korkeutta:
  • S kapea, korkeus 11 cm
  • M normaali, korkeus 12,5 cm
  • L leveä, korkeus 14 cm
 • Uusi SmartCool päällinen sisältää viilennysteknologiaa, joka siirtää kehon ylimääräistä lämpöä luonnollisesti pois pitäen tyynyn viileän raikkaana läpi yön.
 • Tyynyn koko 61 x 40 cm
 • Jokaisessa tyynyssä on helppo vetoketjullinen päällinen, joka kestää konepesun 40°C asti. Tarvittaessa voit ostaa myös varapäällisiä.
 • Tämä tyyny on valmistettu samasta ainutlaatuisesta TEMPUR® Extra Soft -materiaalista kuin Tempur patjat, ja se tarjoaa helpottavaa mukavuutta ja tukea päällesi, niskallesi ja hartioillesi, jota ne tarvitsevat yön aikana rentoutumiseen sekä palautumiseen.
 • Esillä myymälässä!
 • Toimitusaika: varastosta 1-3 päivää, tilaustuotteen toimitusaika noin 3-5 viikkoa

 

Sonata tyynyn ostajalle veloituksetta Taju Kankaalle verkkovalmennus parempaan uneen ja palautumiseen!
Oman nukkumisen eteen voi tehdä paljonkin; tehokas tapa parantaa unta ja palautumista on säätää oma nukkumisergonomia kohdalleen, ottaa avuksi unen huollon viisaat neuvot ja valita alleen palautumista edistävä nukkumisalusta. Valmennuksen tavoitteena on, että nukkumiseen liittyvät häiriöt tulisi minimoitua ja valmennusjakson jälkeen uni & palautuminen ja sitä kautta toimintakyky olisi parantunut. Valmennuksen norm. hinta on 19,90 €.

TEMPUR Sonata -tyyny on oivaltavan muotonsa ansiosta aina oikeassa asennossa, tukien erilaisia tapoja nukkua. Nautit pehmeästä mukavuudesta samalla, kun tyyny tukee niskaa ja hartioita, ohjaten sinut anatomisesti oikeaan asentoon. Sonatan hienovarainen, niskaa ja hartioita syleilevä kaarre tarjoaa aktiivista tukea, vaikka vaihtaisit kylkeä yön aikana. Nyt tyynyissämme on uusi, viilentävä SmartCool-päällinen, joka siirtää kehosi ylimääräistä lämpöä luonnollisesti pois. Voit nauttia mukavan viileästä tunteesta läpi yön.

Lisätiedot

Koko

S, M, L

Brand

Tempur

Mikä tekee Tempurista erityisen? Vastaus ei ole yksiselitteinen. Se voisi olla uniikki TEMPUR®-materiaali, joka on kehitetty NASAn teknologian mukaisesti. Tai 30 vuoden kokemus unesta ja innovaatioista. Ehkäpä syynä on Tempurin saavutukset terveydenhoitoalalla. Tai se, että Tempur on saavuttaneet 1. sijan asiakastyytyväisyydessä useissa eri maissa ympäri maailman. Tai ehkä syynä on yksinkertaisesti taianomainen TEMPUR®-tunne, jonka tunnet kun pääset makaamaan. TEMPUR® auttaa sinua nukkumaan pidempään, paremmin ja syvemmin. Totuus on että kaikki tämä on tehnyt Tempurista maailman suurimman sänkyalan valmistajan – sekä paljon muuta...

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tempur SmartCool Sonata tyyny”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!