Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Woodnotes Tikattu sängynpääty

582.001,400.00

Woodnotesin kevyesti topattu sängynpääty on yksinkertainen, mutta ei tylsä. Sen kauniisti ruudutettu rakenne yhdistettynä ainutlaatuiseen Sand paperinarupuuvillakankaaseen antavat sille pehmeän, rennon ja luonnollisen ulkonäön. Useita leveyksiä ja värejä.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Maksimipituus 282 cm
  • Korkeus aina 90 cm
  • Sängynpäädyssä ei ole kovaa runkorakennetta. Pääty ripustetaan roikkumaan seinälle kevyen ja ohuen (halk. 25 mm) alumiiniputken avulla. Päädyn yläreunassa on kuja alumiiniputkelle. Putki kiinnittyy seinään näppärillä kannattimilla. Päädyn taustaväri ja putki ovat väriltään aina mustat.
  • Katso asennusohje
  • Ruudun koko 17,5 x 17,5 cm
  • Verhoilu Sand paperinarukankaalla, 70% paperinaru, 30% puuvilla
  • Sand-paperinarupuuvillaverhoilukangas on suunniteltu kodin ja julkiset tilojen huonekaluihin. Kangas on käsitelty likaahylkivyysaineella. Sand-kangas on läpäissyt savuketestin, joten sitä voi käyttää julkisten tilojen verhoilluissa huonekaluissa.
  • Sisusmateriaali polyesterivanua
  • Toimitusaika noin 5-7 viikkoa

Lisätiedot

Leveys

109 cm, 126 cm, 160 cm, 195 cm, 230 cm, 265 cm, 282 cm

vaihtoehto

Sand 25611 valkoinen, Sand 25615 valkoinen/luonnonvärinen, Sand 256151 kitti/valkoinen, Sand 256159 kitti/musta, Sand 25655 luonnonvärinen, Sand 25699 musta

Brand

Woodnotes

Woodnotes on tinkimättömästä linjastaan kansainvälisesti tunnettu suomalainen designyritys, joka tuottaa sisustustuotteita paperinarun luonnollisen kauneuden inspiroimana koteihin ja julkisiin tiloihin. Woodnotes on suomalainen designyritys, jonka tekstiilitaiteilija Ritva Puotila ja hänen poikansa Mikko Puotila perustivat vuonna 1987. Yritys on edelleen perustajiensa omistuksessa. Woodnotesin-tuotteiden alkuperäisenä ideana oli yhdistää karun suomalaisen luonnon inspiroima taiteellinen luovuus arvokkaaseen käsityötaitoon ja kehittyneeseen teknologiaan hyödyntäen suomalaisia perusraaka-aineita, puuta ja paperia. Woodnotes alkoi käyttää paperinarua käyttötekstiileissa modernilla tavalla ensimmäisenä yrityksenä maailmassa. Ritva Puotila ryhtyi käyttämään paperinarua materiaalin ainutlaatuisten ominaisuuksien ja luonteenpiirteiden vuoksi, ei vaihtoehtona muille materiaaleille. Woodnotes-kokoelma, joka on kasvanut vuosien kuluessa paperinarumatoista kokonaisvaltaiseksi konseptiksi, laajentuu vuosittain uusilla, käytännöllisillä ja kekseliäillä tuotteilla. Woodnotes-tuotteet tunnetaan kansainvälisesti tyylikkäästä designistaan ja korkeasta laadustaa. Tällä hetkellä Woodnotesin tuotannosta 70% suuntautuu vientiin yli 40 eri maahan. Woodnotesin tuotteita löytyy maailman johtavimpien sisustus- ja designliikkeiden valikoimista. Woodnotesin tuotteet ovat voittaneet lukuisia kansainvälisiä palkintoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Woodnotes Tikattu sängynpääty”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -15% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!