Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Villinki vitriini

5,016.00

Villinki kokonaisuus, joka koostuu elementeistä: 2 kpl Pienen vitriinin jalka VIL-311, 4 kpl Korkea vitriini VIL-316 ja 2 kpl Pienen vitriinin yläsokkeli VIL-315. Villinki on pääosin massiivikoivusta ja koivuvanerista valmistettu korkealaatuinen tuoteperhe, joka on helposti muunneltavissa. Elementit ovat valmiiksi koottuja, joten nostat ne vain päällekkäin. Elementit ovat kiinni tukevasti toisissaan puutappiliitosten ansiosta.

Tilaustuote. Arvioitu toimitusaika näkyy alapuolella.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Leveys 140 cm, korkeus 226 cm ja syvyys 31 cm
  • Väri lumivalkoinen
  • Ovet on asennettu ylhäällä olevaan metallikiskoon. Näin ne liikkuvat kevyesti eivätkä kerää pölyä.
  • Värivaihtoehdot tilauksesta: keskiruskea, tummanruskea, mahonki, ruusupuu, valkoinen, harmaa, lumivalkoinen, woodwash, tammi, musta, wenge, tummanharmaa ja kaksivärinen
  • Pintakäsittelyssä käytettävät petsit, lakat ja maalit ovat vesiohenteisia.
  • Toimitusaika noin 10-12 viikkoa

Lisätiedot

väri

valkoinen

Materiaali

koivu

Brand

Villinki

Raikasta skandinaavisuutta ja ripaus huvilahenkeä, sitä on rakastettu Villinki-sarja. Vuosien aikana kehittyi ajatus kalustesarjasta, jonka keskeisiä tavoitteita olivat kauneus, kestävyys ja muunneltavuus. Yksi suunnittelun perusarvoista oli luontoa kunnioittavat valmistusraaka-aineet ja pintakäsittelymateriaalit. Villinki on suunniteltu kodin muuttuviin tiloihin ja tarpeisiin. Vaihtoehtoja on valtavasti, esimerkiksi vitriini, vaatekaappi, kaappi, vitriinikaappi, laatikosto, lipasto, taso, senkki, tv-taso. Monipuolisesta sarjasta löydät kaikki kodin säilytyskalusteet. Kalustesarjan elementtejä yhdistelemällä voit luoda yksilöllisiä kokonaisuuksia. Tuotteet toimitetaan valmiina elementteinä, jotka nostetaan päällekkäin ja vierekkäin. Elementit kiinnittyvät toisiinsa puutappiliitoksin, joten kokonaisuuksien muuntelu käy helposti. Villinki-kalusteet valmistetaan pääosin massiivikoivusta – aidosta ja kestävästä kokopuusta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Villinki vitriini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!