Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Muurame Kolmonen laatikosto

502.00

Pirkko Stenrosin suunnittelema modulaarinen ja monikäyttöinen design-klassikko vuodelta 1954. Kolmonen-laatikosto 5 cm sokkelilla. Käytä sellaisenaan, yhdistä Moduli -kaappien kanssa tai osana kodin työpöytää.

Tilaustuote. Arvioitu toimitusaika näkyy kuvauksessa alapuolella.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Leveys 52, syvyys 52, korkeus 60 cm
  • 5 cm sokkeli
  • Kolmosen voi pinota muiden Modulien kanssa, jolloin ylemmät kaapit tai laatikostot pinotaan kalusteratkaisussa ilman sokkeleita.
  • Kolmonen-laatikostosta on tarjolla myös kapeampi versio eli PikkuKolmonen (lev. 39 cm) ja leveämpi versio eli IsoKolmonen (lev. 78 cm). Kolmosesta pienempi syvyinen laatikosto on mimeltään MiniMup-laatikosto (syv. 39 cm).
  • Toimitusaika noin 2-4 viikkoa

Lisätiedot

Väri

valkoinen

Brand

Muurame

Muurame-mallistoa on valmistettu jo 70 vuotta. Sen ajaton, pitkäikäinen design tukee kestävän kehityksen periaatteita. Muurame-kalusteet valmistettiin ja valmistetaan yhä kotimaisista laatumateriaaleista. Valmistuksesta vastaa kotimaiset ammattilaiset. Muurame on suomalainen perheyritys, joka on aktiivinen toimija Suomen design-markkinoilla. Tavoitteena on Muurame-maailman kehittäminen vastaamaan nykyelämän haasteisiin: nyt ja tulevaisuudessa. Muurame-maailman peruselementit ovat modulaarisuus, yhteensopivuus, ajattomuus ja pitkäikäisyys. Yhdessä nämä luovat kokonaisuuden, joka joustaa elämän mukana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muurame Kolmonen laatikosto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!