Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Muoto2 Laine senkki L

2,315.002,655.00

Kotimainen vähäeleinen ja monikäyttöinen säilytyskaluste. Leveys 160 cm, korkeus 85 cm ja syvyys 35 cm.

Vakiomallien lisäksi saatavilla omien mittojen ja materiaalitoiveiden mukaan – otathan yhteyttä, jos muut vaihtoehdot kiinnostavat!

Avainsanat:

Kuvaus

  • Leveys 160 cm, korkeus 85 cm ja syvyys 35 cm
  • Jalustan korkeus 17 cm
  • Jalusta musta tai valkoinen
  • Myös mittatilauksena omien mittojen ja materiaalitoiveiden mukaan – otathan yhteyttä, jos muut vaihtoehdot kiinnostavat.
  • Tuotteet on viimeistelty tarkkaan myös taustapuolelta, joten ne voi sijoittaa myös keskelle huonetta
  • Ovi pumppusaranalla (pitää sisällään 1 kpl säädettäviä hyllylevyjä)
  • Lisähyllylevy 85€/kpl
  • Saatavana myös yhdistelmällä isoja ja pieniä ovia
  • Laine -kalusteet on suunniteltu ja valmistettu Muoto2:n omalla tehtaalla Lahdessa. Metalliosat tulevat alihankintana paikalliselta metallialan yritykseltä. Tuoteperheen ovat suunnitelleet muotoilijat Kirsi Pasanen ja Mikko Kentta.
  • Toimitusaika noin 6-8 viikkoa

 

Laine-sarjan senkit sopivat hyvin esimerkiksi eteisen tai makuuhuoneen säilytyskalusteeksi tai olohuoneeseen sivutasoksi. Tuotteet on viimeistelty tarkkaan myös taustapuolelta, joten ne voi sijoittaa myös huoneen keskelle tilaa. Laine-senkeissä on runsaasti eri kokoja ja materiaali- ja värivaihtoehtoja. Voit myös valita, haluatko senkkiisi laatikostot vai ovet. Kepeisiin ja kevyihin jalkarakenteisiin on mahdollista valita musta tai valkoinen väri. Laine-sarjan tuotteita on mahdollista tilata myös erikoismitoilla ja –värityksillä. Laine-sarjassa on laaja valikoima mallivaihtoehtoja.

Lisätiedot

Väri

harmaa, saarni, valkoinen

Brand

Muoto2

Muoto2 on keväällä 2010 perustettu yritys, jonka lähtökohtana on ollut yhdistää suunnittelu, valmistus ja tuotteiden kehitys saman katon alle. Kahden muotoilijan, Kirsi Pasasen ja Mikko Kentan perustama yritys oli ensimmäinen muotoilutoimisto, jolla oma tuotanto on ollut mukana alusta asti. Muoto2-nimen takana on ajatus muotoilusta tilassa ja lisäksi ajatuksessa oli mukana tuoda esille perustajien lukumäärä. Toimenkuvaan kuuluu muun muassa suunnittelu ja valmistus; kodin kalusteet ja suuremmat kokonaisuudet julkitiloihin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muoto2 Laine senkki L”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!