Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Roots Living Linen Throw torkkupeitto

149.00

Roots-torkkupeitot valmistetaan Liettuassa kahden arvostetun yhteistyökumppanin tuotannossa. Liettuassa on eurooppalaisittain pitkä perinne ja taito pellavatuotteiden valmistuksessa. Pellava- ja villalangat tulevat Euroopan sisältä ja materiaalien alkuperä sekä lankojen mahdollinen värjäys ovat yhteistyökumppanien tarkassa seurannassa. Tuotantoprosessin kaikki yritykset noudattavat kestävän kehityksen periaatteita, tekstiiliteollisuuden edellyttämiä standardeja sekä työntekijöiden oikeuksia tukevaa lainsäädäntöä. Roots Linen -torkkupeitossa on eloisa rypytetty pinta, ja sen molemmissa päissä on hapsut. Villan ja pellavan sekoitus tekee tästä torkkupeitosta ihanan pehmeän ja lämpimän. Se on täydellinen valinta viilentyviin kesäöihin. Tämän upean torkkupeiton tyyli on sekä rento että tyylikäs, ja siksi se sopii monenlaisiin tiloihin.

Avainsanat:

Kuvaus

  • 78% pellava, 16% villa, 6% PA
  • Koko 120×180 cm
  • Värit natural ja graphite/natural

Villan ja pellavan sekoitus tekee peitosta ihanan pehmeän sekä lämpimän. Täydellinen päiväunille tai kesäöihin lämmittämään.

 

Varastosta 1-3 päivää, tilaustuotteen toimitusaika noin 3 viikkoa.

Lisätiedot

väri

grafiitti, luonnonvärinen

Materiaali

pellava, villa

Brand

Roots living

Roots Living -mattojen mallisto on kokoelma korkelaatuisista luonnonmateriaaleista valmistettuja mattoja, joissa yhdistyvät selkeä pohjoismainen design ja luonnonmukaiset värit. Kaikki Roots-matot ovat käsin valmistettuja Intiassa ja niiden tuotantoprosessi on kaikilta osin eettisesti varmistettu oman yhteistyökumppanimme toimesta. Lue lisää toiminnastamme täältä. Roots Living -ajattelu perustuu vahvasti arvoihimme, joiden ytimessä ovat eettisyys ja sosiaalinen vastuu. Tästä johtuen koko mattojen ja muiden tekstiilien valmistusprosessi on yhteistyökumppaniemme jatkuvassa valvonnassa. Valmistuksessa ei käytetä lapsityövoimaa ja työntekijöille taataan reilu ansiotaso ja työajat. Osa mattojen vientituotoista käytetään Mirzapurin alueella paikallisen koulun tukemiseen, koska haluamme taata alueen tytöille ja pojille jalansijan hyvään tulevaisuuteen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Roots Living Linen Throw torkkupeitto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!