Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Adea Bon Daybed

2,616.002,662.00

Siro ja minimalistinen Bon Daybed sopii mainiosti kotiin takan ääreen sekä ikkunan viereen peittämättä näköalaa. Monipuolinen Daybed voi olla sohva, penkki tai tilanjakaja tilanteesta ja sisustuksesta riippuen. Julkisissa tiloissa Daybed on käytännöllinen koska siihen voi istahtaa useasta suunnasta.

Nahka / kangasyhdistelmä, jos haluat eri verhoilun, olethan yhteydessä.

 

Avainsanat:

Kuvaus

 • Bon Daybed jatkaa suunnittelijaduo Broberg & Ridderstrålen Adealle suunnittelemien tuotteiden muotokieltä: Bon, Bon Daybed, Baron-sohva ja Bonnet-tuolit muodostavat yhdessä harmonisen kokonaisuuden suureenkin tilaan.
 • Leveys 195, syvyys 74 ja korkeus 39 cm
 • Kiinteä nahka/irrotettava kangasverhoilu, vaihtoehdot
  • Nubuck 98 / Orsetto kangas
  • Master nahka / Dumet kangas
 • Jalka ja kehikko musta pulverimaalattu
 • Jos haluat eri verhoilun, otathan yhteyttä
 • Niskatyyny sisältyy hintaan, samalla materiaalilla kuin pienempi istuinosa
 • Hinta alkaen 2003 € (verhoilu kokonaan samasta kankaasta)
 • Toimitusaika 4-6 viikkoa

Lisätiedot

vaihtoehto

Master nahka / Dumet, Nubuck / Orsetto

Brand

Adea

Adea tunnetaan ajattomista ja raikkaista huonekaluistaan, joissa kauneus ja käyttömukavuus ovat täydellisessä tasapainossa. Hyvä huonekalu on kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat antavat kalusteille muodon, joka pysäyttää kiehtovuudellaan ja täyttää tehtävänsä funktionaalisuudella. Pehmeä huonekalu joustaa ja tukee oikeissa paikoissa. Saumat ja tikkaukset kertovat paljon työnjäljestä, mutta todelliset ominaisuudet tunnistaa vasta käytössä. Laatu, joka jää näkymättömiin, tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä. Hyvä design kestää aikaa ja elämää. Yhtenäisen muotokielen ansiosta kalusteita voi hankkia yksitellen ja ne sopivat aina yhteen. Adean sohvien moduulirakenne joustaa tilan ja käyttötilanteen mukaan, vesipestävät päälliset on huoleton hoitaa ja irtoverhoilun ansiosta kodin ilme uudistuu hetkessä. Adealla on luova ja avara sydän. Adealle välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä sekä ekologinen suunnittelu, valmistus ja kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana ja kauniina myös tuleville sukupolville.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Adea Bon Daybed”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -15% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!