Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Adea Bon 230 sohva Bohemian kangas

4,455.00

Arkkitehtoninen ilme yhdessä istumaan kutsuvan mukavuuden kanssa luovat muotoiluun rytmiä ja tekevät Bon-sohvasta täydellisen valinnan niin kotiin kuin julkitiloihin. Verhoiltu Bohemian kankaalla, väri 000.

Jos toinen väri tai eri verhoiluvaihtoehto kiinnostaa, otathan yhteyttä.

 

 

Tilaustuote. Arvioitu toimitusaika näkyy kuvauksessa alapuolella.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Leveys 230 cm, syvyys 96 cm ja korkeus 76 cm
  • Irrotettava kangasverhoilu
  • Verhoilu Bohemian kangas, väri 000 (5% puuvilla, 25% viskoosi, 13% pellava, 15% villa, 25% polyesteri, 15% akryyli, 2%polyamidi)
  • Jos eri verhoiluvaihtoehdot kiinnostavat, otathan yhteyttä
  • Jalka musta pulverimaalattu
  • Istuin- ja selkäpehmusteena 3-kerros vaahtomuovi
  • Bon sohva saatavana myös 200 cm leveänä sekä divaanisohvana
  • Toimitusaika 4-6 viikkoa

Brand

Adea

Adea tunnetaan ajattomista ja raikkaista huonekaluistaan, joissa kauneus ja käyttömukavuus ovat täydellisessä tasapainossa. Hyvä huonekalu on kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat antavat kalusteille muodon, joka pysäyttää kiehtovuudellaan ja täyttää tehtävänsä funktionaalisuudella. Pehmeä huonekalu joustaa ja tukee oikeissa paikoissa. Saumat ja tikkaukset kertovat paljon työnjäljestä, mutta todelliset ominaisuudet tunnistaa vasta käytössä. Laatu, joka jää näkymättömiin, tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä. Hyvä design kestää aikaa ja elämää. Yhtenäisen muotokielen ansiosta kalusteita voi hankkia yksitellen ja ne sopivat aina yhteen. Adean sohvien moduulirakenne joustaa tilan ja käyttötilanteen mukaan, vesipestävät päälliset on huoleton hoitaa ja irtoverhoilun ansiosta kodin ilme uudistuu hetkessä. Adealla on luova ja avara sydän. Adealle välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä sekä ekologinen suunnittelu, valmistus ja kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana ja kauniina myös tuleville sukupolville.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Adea Bon 230 sohva Bohemian kangas”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!