Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Artek Jakkara 60

250.00451.00

Alvar Aallon 1933 suunnittelema jakkara 60 on mitä olennaisin kaluste, joka sopii niin istuimeksi, pöydäksi, säilytyspaikaksi kuin alustaksikin. Jalat kiinnittyvät suoraan istuimen alapintaan ilman sen kummempia liitoksia. Muotonsa ansiosta jakkaran voi pinota tilaa säästäväksi kierretorniksi. Jakkara 60 valmistetaan 42 tuotantovaiheen prosessissa A-Factoryn tehtaalla Turussa. Siihen saa monta eri väriä ja pintakäsittelyä. 60 jakkaraa ja sen nelijalkaista serkkua E60 jakkaraa on myyty miljoonia kappaleita. Se on muotoilualan rakastetuimpia tuotteita.

Artek myöntää 60 jakkaralle elinikäisen takuun, lue lisää: Artek Jakkara 60 elinikäinen takuu

Avainsanat:

Kuvaus

  • Korkeus 44 cm ja leveys 38 cm
  • Voidaan pinota
  • Jakkara 60 on saatavana lukuisilla eri viimestelyillä sekä istuin verhoiltuna
  • Esillä myymälässä!
  • Varastosta 1-3 päivää, tilaustuote noin 3-4 viikkoa, verhoillut versiot 9-11 viikkoa.

Lisätiedot

Vaihtoehto

hunaja, istuin harmaa, istuin keltainen, istuin musta, istuin oranssi, istuin petrooli, istuin punainen, istuin sininen, istuin valkoinen, istuin vihreä, istuin Zebra kangas, koivu, musta, musta linoleumi, pähkinä, valkoinen, valkoinen laminaatti

Väri

harmaa, hunaja, keltainen, koivu, musta, oranssi, pähkinä, petrooli, punainen, sininen, valkoinen, vihreä

Materiaali

koivu

Brand

Artek

Nuoret idealistit Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935 “harjoittaakseen huonekalujen kauppaa sekä edistääkseen näyttelyiden avulla ja muulla tavoin nykyaikaista asuntokulttuuria”. Yhä tänä päivänä Artek tunnetaan yhtenä nykyaikaisen muotoilun innovatiivisimmista toimijoista, joka luo tulevaisuuden polkuja muotoilun, arkkitehtuurin ja taiteen alueilla sekä niiden risteyksissä. Artekin kokoelma koostuu huonekaluista, valaisimista ja sisustustuotteista, joita ovat suunnitelleet suomalaiset mestarit ja johtavat kansainväliset muotoilijat. Ne edustavat selkeyttä, käytännöllisyyttä ja runollista yksinkertaisuutta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Artek Jakkara 60”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!