Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Artek Domus Tuoli

840.001,410.00

Design Ilmari Tapiovaara 1946. Domus tuoli on modernin huonekalusuunnittelun mestariteos.  Domus tuoli on niin mukava, että siinä voi istua pitkäänkin. Lyhyiden käsinojien ansiosta Domus tuolin voi vetää lähelle pöytää opiskelua tai ruokailua varten. Mukava tuoli tukee sopivasti kehoa.

Saatavana ilman verhoilua, istuin verhoiltuna ja istuin ja selkänoja verhoiltuna.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Korkeus 79 cm, leveys 58 cm ja syvyys 54 cm
  • Istuinkorkeus 44,5 cm
  • Istuin koivuviilu tai tammiviilu
  • Domus tuolin lyhyet käsinojat tarjoavat yllättävän paljon tukea ja myös mahdollistavat tuolin sijoittamisen lähelle pöytää.
  • Elegantti ja ajaton – Domus tuolin ergonomisesti muotoiltu istuin on erittäin mukava istua.
  • Domus tuoli on saatavana myös istuinverhoiltuna tai istuin ja selkänoja verhoiltuna, verhoilu kankaalla tai nahalla
  • Esillä myymälässä!
  • Toimitusaika noin 4-8 viikkoa

Domus tuoli luotiin osaksi opiskelija-asuntola Domus Academican kalustusta. Se saavutti kansainvälistä menestystä ja tunnettiin myös nimellä The Finn Chair. Ilmari Tapiovaara suunnitteli Domus tuolin vuonna 1946. Se on siitä lähtien löytänyt paikkansa kodeissa ja julkisissa tiloissa ympäri maailmaa.

Lisätiedot

Väri

koivu, koivu, petsattu hunaja/istuin ja selkänoja musta nahka, koivu/istuin ja selkänoja musta nahka, koivu/istuin musta nahka, koivu/istuin villakangas, koivu/petsattu hunaja, musta, pähkinä, tammi, tammi/istuin ja selkänoja musta nahka, tammi/istuin musta nahka, valkoinen

Materiaali

koivu, tammi

Brand

Artek

Nuoret idealistit Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935 “harjoittaakseen huonekalujen kauppaa sekä edistääkseen näyttelyiden avulla ja muulla tavoin nykyaikaista asuntokulttuuria”. Yhä tänä päivänä Artek tunnetaan yhtenä nykyaikaisen muotoilun innovatiivisimmista toimijoista, joka luo tulevaisuuden polkuja muotoilun, arkkitehtuurin ja taiteen alueilla sekä niiden risteyksissä. Artekin kokoelma koostuu huonekaluista, valaisimista ja sisustustuotteista, joita ovat suunnitelleet suomalaiset mestarit ja johtavat kansainväliset muotoilijat. Ne edustavat selkeyttä, käytännöllisyyttä ja runollista yksinkertaisuutta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Artek Domus Tuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!