Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Carl Hansen & Søn CH24 Wishbone tuoli pyökki

569.001,180.00

Hans J. Wegnerin 1950 suunnittelema CH24-tuoli, joka tunnetaan nimellä Wishbone. Ikonisella Wishbone-tuolilla on ainutlaatuinen muoto. Suunnitellessaan tuolia Wegner päätti yhdistää selkänojan ja käsinojan yhdeksi kappaleeksi. Antaakseen vakautta höyrytaivutellulle yläosalle ja varmistaakseen mukavan tuen, Wegner kehitti Y-muotoisen selkänojan, josta Wishbone-tuoli on myös nimetty. Pyökissä useita viimeistelyvaihtoehtoja ja värejä.

Avainsanat:

Kuvaus

Jokaisen Wishbone-tuolin valmistamiseen tarvitaan yli 100 vaihetta, joista suurin osa tehdään käsin. Paperinarusta valmistettuun istuimeen ammattitaitoiselta käsityöläiseltä menee noin tunti ja hän käyttää siihen 120 metriä paperinarua, jonka kestävyys ja vakaus tekevät tuolista sekä vahvan että pitkäaikaisen.

  • Leveys 55 cm, korkeus 76 cm ja syvyys 51 cm
  • Istumakorkeus 45 cm
  • Materiaali pyökki
  • Viimeistelyvaihtoehdot saippuoitu, lakattu tai öljytty
  • Maalatut antrasiitti, musta, hopeanharmaa, oranssinpunainen, oliivinvihreä, punaruskea, valkoinen
  • Istuin paperinarupunos luonnonvärinen (lv) tai musta

Esillä myymälässä!

Toimitusaika noin 4-6 viikkoa.

Lisätiedot

Vaihtoehto

antrasiitti/lv paperipunos, antrasiitti/musta paperipunos, hopeanharmaa/lv paperipunos, hopeanharmaa/musta paperipunos, musta/lv paperipunos, musta/musta paperipunos, oliivinvihreä/lv paperipunos, oliivinvihreä/musta paperipunos, oranssinpunainen/lv paperipunos, oranssinpunainen/musta paperipunos, punaruskea/lv paperipunos, punaruskea/musta paperipunos, pyökki lakattu/lv paperipunos, pyökki lakattu/musta paperipunos, pyökki öljytty/lv paperipunos, pyökki öljytty/musta paperipunos, pyökki saippuoitu/lv paperipunos, pyökki saippuoitu/musta paperipunos, valkoinen/lv paperipunos, valkoinen/musta paperipunos

Väri

pyökki

Materiaali

pyökki

Brand

Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn on yli 100 vuoden ajan valmistanut ainutlaatuisia huonekaluja, joiden ikoninen muotoilu yhdistää yksinkertaisuutta, esteettisyyttä ja toiminnallisuutta. Huonekaluissa yhdistyy ammattitaitoinen työ ja korkealaatuiset materiaalit. Tarina alkoi vuonna 1908, kun tanskalainen puuseppä Carl Hansen avasi pienen puusepänpajan Tanskan Fynin saarelle. Carl Hansen & Sønin toimintaan on vaikuttanut pitkäaikainen suhde kaikkien aikojen suurimpaan suunnittelijaan: Hans J. Wegneriin. Ensimmäiset tuolit, joita Wegner suunnitteli, olivat CH24 Wishbone tuoli ja CH23 tuoli.  Wegnerin suunnittelemat huonekalut ovat tunnettuja design ikoneja. Ne ovat klassikoita ja keräilyesineitä ympäri maailman.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Carl Hansen & Søn CH24 Wishbone tuoli pyökki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!