Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Muoto2 Penkki54

885.001,154.00

Penkki54 valmistetaan Pöytä54:n ääreen hyvin sopivilla mitoilla ja sitä on saatavilla sekä mäntyisenä, koivuisena, saarnisena tai mustaksi käsiteltynä saarnina. Jalkojen metalliosat voi valita valkoisena tai mustana. Tuotteen ovat suunnitelleet muotoilijat Kirsi Pasanen ja Mikko Kentta. Tuote valmistetaan Lahdessa MUOTO2:n omalla tehtaalla.

Ilmoitathan tilauksen lisätietoja kohdassa, minkä pintakäsittelyn valitset (ei koske mustaa): kirkas lakka matta tai puolihimmeä, valkolakka 2,5% tai 7%.

Avainsanat:

Kuvaus

Penkki54 suunniteltiin syksyllä 2019 täydentämään Pöytä54:n kalustekokonaisuutta. Penkki on perinteinen tapa istua yhdessä suuren pöydän ääreen. Se ei osoita paikkoja eikä istujien määrää. Penkki54 on valmistettu samasta materiaalista kuin Pöytä54. Liimaustekniikan ansiosta myös penkin kansi on elämätön, mikä mahdollistaa tukisarjojen poisjättämisen ja mittojen räätälöinnin asiakkaan toiveiden mukaisesti – menettämättä kuitenkaan kalusteen jämäkkyyttä. Penkki soveltuu käytettäväksi myös yksittäisenä kalusteena eteisessä tai vaikkapa sivutasona olohuoneessa.

 • Metalliosat musta tai valkoinen
 • Puuvaihtoehdot mänty, koivu, saarni tai mustaksi käsitelty saarni
 • Pintakäsittelyvaihtoehdot:
  • kirkas lakka matta tai puolihimmeä
  • 2,5% sävytetty valkolakka
  • 7% sävytetty valkolakka
  • petsattu musta (saarnissa)
 • Hinnat pituuden mukaan
 • Penkin syvyys 30 cm ja korkeus 45 cm
 • Toimitusaika noin 3-6 viikkoa

Lisätiedot

Materiaali

koivu, mänty, saarni

Väri

koivu, mänty, musta, saarni

Koko

90×30, 120×30, 160×30, 180×30, 200×30, 220×30

Metalliosan väri

musta, valkoinen

Brand

Muoto2

Muoto2 on keväällä 2010 perustettu yritys, jonka lähtökohtana on ollut yhdistää suunnittelu, valmistus ja tuotteiden kehitys saman katon alle. Kahden muotoilijan, Kirsi Pasasen ja Mikko Kentan perustama yritys oli ensimmäinen muotoilutoimisto, jolla oma tuotanto on ollut mukana alusta asti. Muoto2-nimen takana on ajatus muotoilusta tilassa ja lisäksi ajatuksessa oli mukana tuoda esille perustajien lukumäärä. Toimenkuvaan kuuluu muun muassa suunnittelu ja valmistus; kodin kalusteet ja suuremmat kokonaisuudet julkitiloihin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muoto2 Penkki54”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!