Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa
Ale!

Skovby tuoli 52

495.00660.00
420.75561.00

Tuolissa on ajaton muotoilu. Kaareva selkänoja tukee selkää juuri sopivasti ja siinä voi mukavasti lepuuttaa käsiä. Useita vaihtoehtoja puuosiin ja verhoiluun.

Skovby tuotteet -15% 31.7.2024 asti!
Avainsanat:

Kuvaus

  • Puuosat pähkinä, musta tammi tai valkoöljytty tammi
  • Verhoilu kankaalla tai nahalla
  • Leveys 52, korkeus 75 ja syvyys 52 cm
  • Tuoli 52 on saatavana myös tammi lakattu tai öljytty, pähkinä lakattu, pyökki lakattu ja saippuoitu sekä verhoilu usealla kankaalla tai nahalla – otathan yhteyttä, jos muut vaihtoehdot kiinnostavat.
  • Toimitusaika noin 6-10 viikkoa

Lisätiedot

Materiaali

pähkinä, pyökki, tammi

väri

musta, pähkinä, pyökki, tammi

vaihtoehto

musta tammi/nahka, pähkinä öljytty/kangas Touche 7, tammi valkoöljytty/kangas Lind 679, tammi valkoöljytty/kangas Lind 801, tammi valkoöljytty/nahka

Brand

Skovby

Skovby on tanskalainen perheyritys, joka on erikoistunut jatkettaviin ruokapöytiin ja monitoimipöytiin. Pöytien lisäksi valikoimassa on pöytien kanssa yhteensopivat tuolit, senkit ja tasot. Skovbyn huonekalut ovat monikäyttöisiä ja toiminnallisia - designia unohtamatta. Skovbyn pääsuunnittelijana on yli 25 vuoden ajan ollut Per Hånsbaek, jonka omintakeinen kädenjälki näkyy monissa, patentoiduissa malleissa. Skovby kuuluu Danish Furniture Makers’ Quality Control -järjestöön, joka takaa huonekalujen korkean laadun, ympäristöystävälliset tuotantotavat sekä valmistuksen Tanskassa. Yrityksen huonekalut on valmistettu luonnonmukaisista materiaaleista, jotka on valittu luontoa, ympäristöä ja ihmisiä kunnioittaen. Huonekaluissa käytetty puu on peräisin Euroopan ja Pohjois-Amerikan kestävästi hoidetuista metsistä, joissa ekosysteemien säilyminen ja monimuotoisuus on turvattu. Tanskalaisyrityksen tavoitteena on päästä tulevaisuudessa hiilineutraaliin tuotantoon. Tähän pyritään esimerkiksi käyttämällä tuotannossa yli jäänyt puutavara tuotantotilojen lämmitykseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Skovby tuoli 52”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -15% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!