Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Skovby tuoli 63

Alkaen: 560.00705.00

Ergonomisesti muotoiltu ruokailutuoli, jossa on erittäin mukava istua. Suunniteltu erityisesti Skovby pöytien 26 ja 27 kanssa, mutta sopii hyvin myös muiden pöytämallien kanssa. Vaihtoehdot vaaleanharmaa/tammi lakattu tai tummanharmaa /tammi valkoöljytty ja musta nahkaverhoiltu/tammi.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Korkeus 88 cm, syvyys 54 cm ja leveys 45 cm
  • Verhoilu kankaalla tai nahalla
  • Useita puu- ja viimeistelyvaihtoehtoja – olethan yhteydessä. jos muut vaihtoehdot kiinnostavat:
    • tammi lakattu, tammi saippuoitu, tammi lakattu sävy valkoöljytty, musta tammi, pähkinä lakattu, pyökki lakattu ja saippuoitu
  • Toimitusaika noin 6-8 viikkoa

Lisätiedot

vaihtoehto

tammi lakattu/musta nahka, tammi/vaaleanharmaa, valkoöljytty/tummanharmaa

Materiaali

tammi

väri

musta, tammi, tummanharmaa, vaaleanharmaa

Brand

Skovby

Skovby on tanskalainen perheyritys, joka on erikoistunut jatkettaviin ruokapöytiin ja monitoimipöytiin. Pöytien lisäksi valikoimassa on pöytien kanssa yhteensopivat tuolit, senkit ja tasot. Skovbyn huonekalut ovat monikäyttöisiä ja toiminnallisia - designia unohtamatta. Skovbyn pääsuunnittelijana on yli 25 vuoden ajan ollut Per Hånsbaek, jonka omintakeinen kädenjälki näkyy monissa, patentoiduissa malleissa. Skovby kuuluu Danish Furniture Makers’ Quality Control -järjestöön, joka takaa huonekalujen korkean laadun, ympäristöystävälliset tuotantotavat sekä valmistuksen Tanskassa. Yrityksen huonekalut on valmistettu luonnonmukaisista materiaaleista, jotka on valittu luontoa, ympäristöä ja ihmisiä kunnioittaen. Huonekaluissa käytetty puu on peräisin Euroopan ja Pohjois-Amerikan kestävästi hoidetuista metsistä, joissa ekosysteemien säilyminen ja monimuotoisuus on turvattu. Tanskalaisyrityksen tavoitteena on päästä tulevaisuudessa hiilineutraaliin tuotantoon. Tähän pyritään esimerkiksi käyttämällä tuotannossa yli jäänyt puutavara tuotantotilojen lämmitykseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Skovby tuoli 63”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!