Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Muurame Iso-Ykkönen tv-taso

738.00

Muurame malliston matalin TV-taso, joka sisältää kaksi Iso-Ykkönen laatikostoa ja kaksi sokkelia. Vetolaatikoissa on kuulalaakeroidut, vetomekanismilla ja loppuvedon vaimennuksella varustetutteräksiset piiloliukukiskot.

Tilaustuote. Arvioitu toimitusaika näkyy kuvauksessa alapuolella.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Leveys 156, syvyys 52, korkeus 23 cm
  • 2 x IsoYkkönen laatikosto + 2 x sokkeli
  • Vetolaatikoissa on kuulalaakeroidut, vetomekanismilla ja loppuvedon vaimennuksella varustetut teräksiset piiloliukukiskot
  • Moduli-yksikköjä voidaan liittää sivusuunnassa toisiinsa tai pinota päällekkäin sitä varten suunniteltujen imukuppien avulla.
  • Toimitusaika noin 3-5 viikkoa.

Lisätiedot

väri

valkoinen

Brand

Muurame

Muurame-mallistoa on valmistettu jo 70 vuotta. Sen ajaton, pitkäikäinen design tukee kestävän kehityksen periaatteita. Muurame-kalusteet valmistettiin ja valmistetaan yhä kotimaisista laatumateriaaleista. Valmistuksesta vastaa kotimaiset ammattilaiset. Muurame on suomalainen perheyritys, joka on aktiivinen toimija Suomen design-markkinoilla. Tavoitteena on Muurame-maailman kehittäminen vastaamaan nykyelämän haasteisiin: nyt ja tulevaisuudessa. Muurame-maailman peruselementit ovat modulaarisuus, yhteensopivuus, ajattomuus ja pitkäikäisyys. Yhdessä nämä luovat kokonaisuuden, joka joustaa elämän mukana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muurame Iso-Ykkönen tv-taso”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!